-
Dzięki serdeczne. Cieszę się, że tak się spodobała ta seria. Miałam obawy głównie związane z pracą w deszczowy dzień. Poczytałam o świetle, że jest jednak wówczas miękkie i klimatyczne. Gdyby nie E-3 chyba bym się jednak tego nie podjęła, bo ISO 800 było koniecznością oraz uszczelnienia. Wiał wiatr, więc niższe ISO nie wchodziło w grę, bo trzeba było czasy skrócić do minimum.
Bardzo chciałabym jeszcze wybrać się do innych takich ogródków. Jeśli jeszcze znajdę czas przed rozwiązaniem, to z pewnością się wybiorę. Najgorzej, że większość z bram jest zamykana. :???: Nie można więc sobie pospacerować normalnie po alejkach. Dużo też ogródków - z tych, którym nie grozi likwidacja - jest wykupowanych przez młodych. Oni tam tylko mają trawnik pod grilla i nic więcej. Reszta zaś podupada. I tą resztę chciałabym jeszcze sfotografować. :)
-
Jestem za mało doświadczony żeby oceniać twoje fotki ale 10 bardzo mi się podoba (zresztą inne też)
-
Deszczowa sceneria nie przeszkodziła w ciekawym spojrzeniu na zdawało by sie banalny temat. Zdjęcia: 1 brama z zamkniętm ryglem, 2 skąpana w deszczu biel kwiatka, 4 czekająca na działkowców ławeczka, 6 wyglądajaca przez płot róża to mnim zdaniem naj z całej serii. Pozostałe przyjemnie się ogląda i stanowią istotne uzupełnie całości.
-
Ławeczka "żądzi";-)
Takie foty w deszczu lub po nadają dodatkowego nasycenia, soczystości barwom
-
O tak, deszcz jest bardzo fotogeniczny.
-
Bardzo przyjemna, malownicza cała ostatnia seria.
MSZ ławeczka (nr 4) najlepsza, ale wszystkie zdjęcia są na wysokim poziomie.
Pozdrawiam..
-
Fajna seria, a jak dla mnie najlepsze pierwsze.
-
mła to: 6, no i ławeczka z małym ale...
-
Chyba czas na urlop bo jakoś nie mogę wykrzesać z siebie zachwytu nad fotkami z działki.
-
Dzięki jeszcze raz. Teraz dokładka z innego dnia. Warunki podobne, parametry też.
13.
14.
15.
16.
17.