Odp: Pokaż swoją wiewiórkę
Cytat:
Zamieszczone przez
ronin75
Kolejna wypchana :lol: wiewiórka:
I w scenerii jakiej :)
Świetne.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jak to dobrze madrych ludzi poczytac:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
W końcu po paru latach śledzenia forum do jakiś wniosków trzeba dojść :roll:. Najlepiej do takich, które w prosty sposób tłumaczą własne niepowodzenia. Moja wewiórka była żywa i ciągle gdzieś umyka gdyż nie mogę jej znaleźć w "swoich zbiorach":lol:.
1 załącznik(ów)
Park Oliwski, 6 lat temu i moje pierwsze spotkanie w Olympusowym gronie.
E410 +40-150.
Cytat:
Zamieszczone przez
krisder
A Ty pewnie myślałeś że "oni" tacy niby fachowcy a tak naprawdę to na tych ich fotografiach to są przeważnie martwe, wypchane łosie, wewiórki i nne ptaki. Owady też widać że zwabione midem z kropelką a my jak głupki ganiamy za robalami po łąkach i gdy już przykładasz wizjer do oka ten wstretny robal odlatuje dwadzieścia metrów dalej.:grin:
no tak teraz wszystko zrozumiałem...
4 załącznik(ów)
Znalazła się moja wiewiórka :grin:. Bardzo podoba mi się ta ruda ale jak na razie szczęście nie dopisuje.
Załącznik 101602Załącznik 101603Załącznik 101605
Najlepsze trzecie. Chciałeś dobrze, a obxiąłeś uszy i ogon. Lepiej i bezpieczniej szerszy kadr mieć i potem ciut przyciąć, niż obciąć pędzelki zwierzowi :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Najlepsze trzecie. Chciałeś dobrze, a obxiąłeś uszy i ogon. Lepiej i bezpieczniej szerszy kadr mieć i potem ciut przyciąć, niż obciąć pędzelki zwierzowi :D
Masz rację, przy trzecim zawaliłem z kadrowaniem a pierwsze w ten sam sposób zepsute przy obróbce.:oops:
2 załącznik(ów)
- Gdzie ten orzeszek ?
Załącznik 102910
- No, dawaj go !
Załącznik 102911