Wersja do druku
Bojowo z samego rana :-)
Cytat: Zamieszczone przez waruga Bojowo z samego rana :-) Tak jakoś wyszło:)
Cytat: Zamieszczone przez domadm Tego "ustrzeliłem" dzisiaj przypadkowo. Myślę że fotka wyjaśnia wiele tajemnic tego wątku :cool: coś mi się zdaje że mam baaaaaardzo podobne ujęcie (jeszcze z przed fotoszopy:wink:):
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Tak to zdjęcie wszystko wyjąsniło:)Fajne:).Sławek :) To tak na początek dnia. no wrrrreszcie:grin:, a na epkk dziś zastałem AN26 reg. HA-TCO:-P
Cytat: Zamieszczone przez Slawec no wrrrreszcie:grin:, a na epkk dziś zastałem AN26 reg. HA-TCO:-P Zastałeś powiadasz a dokument że tam to coś było co????
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Zastałeś powiadasz a dokument że tam to coś było co???? no mam, mam, uwierz:wink:, ale raczej dokumentacyjnie bo falowanie było uuu !
Cytat: Zamieszczone przez Slawec no mam, mam, uwierz:wink:, ale raczej dokumentacyjnie bo falowanie było uuu ! Jak zobacze uwierze;)
Cytat: Zamieszczone przez jackowlew Jak zobacze uwierze;) psia krew daj pospać:-x: PS. miło było żółwik i piąteczka w jednym od rayanowców:wink: dobranoc:)
No to na wieczór coś trzeba pokazać.
Cytat: Zamieszczone przez Slawec psia krew daj pospać:-x: PS. miło było żółwik i piąteczka w jednym od rayanowców:wink: dobranoc:) Dobranoc:)