Bardzo podoba mi się 693. Ciekawam kim są te kobiety, nasuwa się kilka interpretacji. Fajna scena i jej otoczenie - pasuje.
Wersja do druku
Bardzo podoba mi się 693. Ciekawam kim są te kobiety, nasuwa się kilka interpretacji. Fajna scena i jej otoczenie - pasuje.
Ta starsza to wróżka. Stawia tarota ten młodszej.
693 :)
Właśnie miałem pisać, że chyba jej wróży. Czyli trafiłem :)
Zastanawiałam się, czy to karty, czy banknoty :D
Ostatnia fotka (693) wielce intrygująca, wróżka wielce oryginalna wręcz upiorna (te włosy, nos, nakrycie głowy). Ciekawe ujęcie spojrzenia tej klientki tak czy owak pakt z ...Tarotem.
ps. fajna fotka nr 138 na CF
agapiet- te karty to raczej karty kredytowe;-)
Rafał Czarny - fotka .693 kopie dupsko! Z przyjemnością tutaj włażę i oglądam twoje fotki :D
Dzięki za komentarze. Next fota:
694
695
Witam
693 - bardzo dobre zdjęcie. Ostatnie wydają mi się mniej wyjątkowe za to lekkie w odbiorze.
Pozdrawiam
694. przyjemny light
Trochę czuję się niezręcznie, bo jako greenhorn unikam oceniania zdjęć innych,a raczej wyciągam z nich wnioski dla siebie. Więc to nie ocena tylko osobista refleksja bardziej. Ostatnie foty (od 684 do końca z dwoma chyba wyjątkami) przypominają mi trochę reklamę Forda T - "zrobię wam każdego streeta, pod warunkiem, że będzie zrobiony z biodra i pokaże osobę przechodzącą po mojej prawej stronie...". Po obejrzeniu zdjęć nie pojedynczo, tylko wszystkich naraz, ma się wrażenie przypadkowości. Ot, wracam z pracy ze sprzętem w łapce, cykam mijanych po kolei ludzi, zrzucam w domu na kompa i patrzę czy coś się z tego nadaje do pokazania. Wszędzie ten sam charakerystyczny dla focenia z biodra skos, brak tak postulowanej w tego typu fotografii "chwili gdy wszystko jest w równowadze", poszukiwania kadru czy intrygującej sytuacji. Ot, mijani ludzie... W streecie chciałbym czegoś więcej - kontrastowego zderzenia osób, sytuacji, czegoś, co umyka innym ludziom.
Takie, jako żółtodziób, odniosłem wrażenie.
pozdro :)