Skąd miałem wiedzieć, że tam jesteś? :-P W sobotę kumpel spotkał grupę ze zlotu jak "zaatakowali" wieżę widokową - od Niego się dowiedziałem, że jest zlot m43 w Bartlowiźnie.
Jak tam przekrój grupy? Pewnie więcej Olympusów, było trochę Panasoniców?
Wersja do druku
W moim przypadku posrednio zostalem zmuszony do zalozenia konta na FB bo wymagano aby na konto FB przedszkola przesylac prace córki.
W szkole tez jest szkolne FB i tam publicznie sa umieszczane zdjecia dzieci. Jest ok bo zgode na publikacje podpisalem.
Niedawno córka byla na imprezie w Olimpic Bowling Center - Kręgielnia Bydgoszcz i jednego dnia dostaje info od jednego rodzica i patrze, ze bez zgody rodziców zostaly umieszczone na FB tej kregielni foty dzieciaków.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Ok. Nie wiedzialem, ze chodzi o dana funkcje systemu w kontekscie ceny body.
Jednak jezeli mozna mowic o postepie to bardziej mi sie on kojarzy z tym, ze ludzie maja stare body w systemach MFT, APS-C i chca jak najtaniej przejsc na FF.
Dla wielu amatorów bedzie to postep bo moga miec najtaniej FF jako bezlustro. Do wielu zastosowan Canon RP bedzie swietnym nowoczesnym rozwiazaniem.
Rewizja cen w Japonii
https://asobinet-com.translate.goog/..._x_tr_pto=wapp
W zeszłym tygodniu pozbyłem się całego sprzętu MFT. Po całości, odesłałem do B&H za 1/4 ceny (chociaż oni twierdzą że dają 60% ceny rynkowej).
Ale nie chodziło o kasę tylko o zasady.
Trochę mi było szkoda i długo myślałem nad tym ruchem, ale jednak po tym co zrobił Oly / OM System z nowym OM-1 MK II stwierdziłem że nie chcę używać produktów firmy która zachowuje się w ten sposób.
A Wam drodzy koledzy życzę wytrwałości i oby ten system miał dla Was jakąś przyszłość, forum cały czas czytam, tylko mniej się udzielam, no bo o czym pisać jak się systemu nie używa :-)
A co zrobił OM System?