Cieszę sie ze moglem w jakis sposób pomóc :-) będę zaglądał bo nocne kadry bardzo lubię i czekam na dalsze efekty.
Ola Olga- jasny obiektyw bedzie potrzebny. Najlepiej mi wychodzilo z f 1.8 . Jak masz jakies watpliwosci pytaj śmiało :-) pozdr
Wersja do druku
Cieszę sie ze moglem w jakis sposób pomóc :-) będę zaglądał bo nocne kadry bardzo lubię i czekam na dalsze efekty.
Ola Olga- jasny obiektyw bedzie potrzebny. Najlepiej mi wychodzilo z f 1.8 . Jak masz jakies watpliwosci pytaj śmiało :-) pozdr
Dzięki, zapytam na pewno:)
cześć apzecie,
Przejrzałem kilka stron wstecz, i te widoczki przypadły mi do gustu, nawet, jeśli jak na moje oko lekko prze-ostrzone.
pozdrawiam,
Dzięki za odwiedziny, ostrzenie rozważę.
Żelazny krajobraz - kolejny widoczek z drogi. Trochę mgły, smogu, przechodzący początek frontu atmosferycznego, resztki słońca i Wieprzowski Dział i Mały Beskid w dalszym planie: "zimowy krajobraz" z 18.12. 2015r. ...
E-m5 mark II i Samy 12/2@8
Świetne.
klimat jest i widok uroczy, ale musze jeszcze sprawdzić na swoim kompie bo tu mi się jakieś mocno ciemne wydaje :)
Dzisiejsze:
Grudniowy mglisty poranek... lubie takie krajobrazy.
Miałem telefon z Wieprza więc się niebawem wybiorę...może też coś ładnego cyknę ?