Odp: Eddie - moje zdjecia
To teraz odrobina sportu.
W ostatni weekend miałem przyjemność sędziować podczas IV Mistrzostw Polski Taekwon-Do ITF organizowanych przez Polskie Zrzeszenie Taekwon-Do w Oleśnicy. Niestety, czasu na robienie zdjęć było bardzo mało. Poniżej garść wybranych przeze mnie kadrów.
153.
154.
155.
156.
157.
158.
159.
160.
161.
162.
163.
164.
165.
166.
Zostawilbym po 1 z kazdej sceny, za duzo tego samego.
153 fajne.
W niektorych za duza GO rozprasza.
pozdroofka
Fajne kadry, dynamiczne, ale zgadzam się z Janeczkiem, powinien zostać kadr z każdego, odbiór byłby lepszy.
Eddie, fajne logo/znak wodny.
Dużo tych podobnych kadrów, w rzeczy samej, przewija się nie wiadomo czy się skupić na tym, czy na innym. Wydarzenie samo w sobie na pewno ciekawe, a zdjęcia dynamiczne i ciekawe kiedy się je oderwie od całej opublikowanej masy.
pozdrawiam,
Cytat:
Zamieszczone przez
MAF
Takie jakieś "zwykłe".
No właśnie, poprawne, ale takie gazetowe... Dotychczasowa twórczość bardziej mi się podobała :)
Dzięksy za opinie!
Zgadzam się z Wami, trochę za dużo tego na jeden rzut.
Co do zwykłości, też się zgadzam. W moim odczuciu nie jest to temat na fotografię artystyczną, choć niewątpliwie można ewentualnie szaleć z czernią i bielą, winietami, szumem itd ;)
Odnośnie znaku wodnego, dzięki. Drażnił pasek z podpisem, więc zrobiłem to co zamierzałem już od dawna. Fajnie, że tym razem nie przeszkadza :)
I tak dla uzupełnienia, choć tłumaczy się tylko winny, urozmaicam trochę, żeby nie było, że jedno w kółko klepię ;)
Cześć,
Rzadko coś piszę, co nie znaczy że mi się nie podoba ani, że nie zaglądam.
Tym razem jest dla mnie biednie. Aż się prosi, żeby dać Ci Olympusa co najmniej sprzed 5 lat z kitem, gdzie byś zrobił zdjęcia na dłuższym czasie. Ruch jest piękny a tutaj tylko jasne zdjęcia typu śmigło samolotu. Co do znaczka - super ;)
Poza tym fajne robisz zdjęcia, wrzucaj!
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Odnośnie znaku wodnego, dzięki. Drażnił pasek z podpisem, więc zrobiłem to co zamierzałem już od dawna. Fajnie, że tym razem nie przeszkadza :)
Nie nieprzeszkadza ale ja czekam na: Sam Wiesz Co.
Cytat:
Zamieszczone przez
Syd Barrett
Cześć,
Rzadko coś piszę, co nie znaczy że mi się nie podoba ani, że nie zaglądam.
Tym razem jest dla mnie biednie. Aż się prosi, żeby dać Ci Olympusa co najmniej sprzed 5 lat z kitem, gdzie byś zrobił zdjęcia na dłuższym czasie. Ruch jest piękny a tutaj tylko jasne zdjęcia typu śmigło samolotu. Co do znaczka - super ;)
Poza tym fajne robisz zdjęcia, wrzucaj!
Tydzień wcześniej, podczas ślubu nad uchem eksplodował mi palnik lampy błyskowej, więc rozumiesz :)
Ale fajnie, że zaglądasz, piszesz i masz swoje uwagi. Aha, Olympusa to ja mam sprzed 8 nie 5 lat - E-500. W zeszłe wakacje, gdy szlag mi trafił obiektyw do 5D2 robiłem nim panoramy na Polanie Stoły :)
Saboor, Ty to masz wymagania ;)