Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Takie widoki mamy w Katowicach już od dawna :-P
A my w Markach nie. :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
A my w Markach nie. :-P
Katowice się rozbudowują. I rynek będzie nowy.
No Łódź jak pokazał Biker też. :wink:
Ale rozkopane jest sporo.
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Katowice się rozbudowują. I rynek będzie nowy.
No Łódź jak pokazał Biker też. :wink:
Ale rozkopane jest sporo.
A my, cicho i spokojnie robimy swoje. :grin:
W-Z czyli trasa wschód (od Widzewa i wjazdu od strony Andrespola na Zachód (przez całe centrum do Dworca Kaliskiego, na lotnisko Lublinek, osiedle Retkinia z wyjazdem z miasta do drogi Zgierz-Pabianice. Wygoda to będzie na pewno, ale jeśli nadal pozwolą jeździć tirom i mniejszym klamotom przez centrum, to ten tunel i ta trasa szybko będą się do remontu nadawać.:grin:
Ja to w Łodzi trochę postudiowałem:-P Zawsze z sentymentem myślę o tym mieście. Fajne, że się miasto unowocześnia, choć wiadomo jak się jest kerowcą(a teraz prawie wszyscy są), to można się lekko "zdenerwować". Przeszedł bym się po Pietrynie i bramach. Oczywiście tak żeby w ryj nie dostać. Ale mam mały aparat. Może by mnie nikt nie zauważyła hehehe
kol fazi75 w Łodzi nie Pietryna i Manufaktura są najciekawsze. Najlepszy klimat jeszcze starej Łodzi jest na osiedlu Księży młyn, jeszcze. Bo już zaczynają refi tfu rewitalizować ten teren, a to oznacza sporo zmian i stratę klimatu.
Chociaż tak naprawdę, to tam już tak dużo się zmieniło, że miejsc nawiązujących klimatem do lat powojennych czy wcześniejszych ze świeczką szukać.
Ale jak się wie gdzie.............:grin:
Jakby co zapraszam i chętnie coś pokażę:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ale oni nawet nie wiedzą co znaczy W-Z! :twisted:
Czuję się mega urażony. Przecież oczywiste jest co to W-Z. To wuzet. A gdzie jest wuzet? Wiadomo - w Ameryce. Hameryke nam w Łodzi robią...
1 załącznik(ów)
No wybacz Michałku, zapomniałem żeś Ty Księżego młyna gospodarz.
A co do W-Z to fakt, może z tego i Hameryka powstać, a Wuzet niech przyjedzie, pójdziemy na piwo przy W-Z.:grin:
A tu prezent-wspomnienie 1.Załącznik 115951
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
No wybacz Michałku, zapomniałem żeś Ty Księżego młyna gospodarz.
A co do W-Z to fakt, może z tego i Hameryka powstać, a Wuzet niech przyjedzie, pójdziemy na piwo przy W-Z.:grin:
A tu prezent-wspomnienie 1.
Załącznik 115951
Byłeś w Hameryce ? :shock:
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Czuję się mega urażony. Przecież oczywiste jest co to W-Z. To wuzet. A gdzie jest wuzet? Wiadomo - w Ameryce. Hameryke nam w Łodzi robią...
Pacz a miało być tylko Warszawa-Zadupia... ale się rozbujali!!! :shock: :mrgreen: