Że z pola to oczywista oczywistość, w końcu my są z Galicji.
Wersja do druku
Bardzo zgrabnie wyszły Tobie te dwie ostatnie foty. Tak jakbyś zaczął się bawić w coś innego niż do tej pory. Wszyscy zawsze tu mówią przy takiej okazji "nie idź tą drogą" a ja mówię IDŹ :)
---------- Post dodany o 04:51 ---------- Poprzedni post był o 04:49 ----------
A co to takiego Galicja? Jakaś nowa wódka? ;) :D
bardzo mi się podobają 3 ostatnie zdjęcia. zdjęcie z drogi ładne ma kolorki a nocne super. próbowałeś coś z ETTRów robić ? można całkiem fajnie Drogę mleczną robić :) pozdr
Ostatnie mnie zachwyciło. Grisza34 ma u mnie plusa za wywołanie tematu ETTR. Ciekawa jestem czy ktoś jeszcze ma doświadczenia w stosowaniu tej techniki fotografowania. I chyba mnie zaraziliście astrofoto, chociaż pewnie trochę czasu minie zanim będą tego efekty.
Zgadzam się : zdecydowanie "idź tą drogą"..:)
Dziękuję za wsparcie.
Galicja, ta Galicja, nie mylić z Hiszpanią. - Skrócona nazwa od Galicja i Lodomeria - prowincja Cesarstwa Austryjackiego, zawierająca tereny Dawnego Królestwa Polskiego po rozbiorach. Istniała w tych samych czasach gdy mieszkańcy Królestwa Polskiego kolonizowali Syberię po wyrokach sądów ówczesnego Cesarstwa Rosyjskiego....
Odrębny, inny kawałek losów mieszkańców południowych terenów dzisiejszej Polski wryty w pamięć rodzinną przez odmienna historię.
---------- Post dodany o 08:42 ---------- Poprzedni post był o 08:39 ----------
Dzięki, a wszystko przez moje upodobanie do fotografowania nocą i upór jck...
Tak to jest gdy człowiek pozwoli się poddać jakimś wpływom....
"Z drogi" i "Wielki Wóz" - podobają mi się.
Pozdrawiam.
Ten znak robi zdjęcie :)
13 % droga do gwiazd :mrgreen: