Odp: Eddie - moje zdjecia
Miło mi, że zaglądacie i odzew jest pozytywny - serdeczne dzięki. :)
Odnośnie podpisów, są... no, po prostu są i już, nie ma co nad nimi się rozwodzić :) Są tacy, którzy nie podpisują, inni znowu to robią. Ja jestem inny ;) Ale przecież nie pasek z podpisem jest najważniejszy, prawda? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Ale przecież nie pasek z podpisem jest najważniejszy, prawda? :)
Ale tak się rzuca w oczy, że sprawia wrażenie naprawdę ważnego.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Wieczorną wycieczkę na most Gdański planowałem już od dawna, ale zawsze wchodziło pomiędzy. W ostatnią sobotę się udało. Znalazła się chwila i niemal w ostatnim momencie wypadłem z domu, pół godziny później i warunki nie były już tak dobre. Spodziewam się jednak, że nie był to ostatni wypad wieczorny, mój apetyt na nocną Warszawę rośnie.
141. 142. 143. 144.
Fajna sielankowa seria, poza 143(kanał burzowy psuje widok).
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Ale tak się rzuca w oczy, że sprawia wrażenie naprawdę ważnego.
Po co podpis, którego nie widać? ;)
No dobra, idziemy na kompromis. Umawiamy się, że dla mnie jest ważny a dla Was nie ;)
Ok, umawiamy się, że fotki są świetne, ale tylko do paska :) A poważnie, chyba nie chodzi o samą zawartość paska, ale o to, że jego obecność mocno wpływa na całe zdjęcie. Przynajmniej w moim odbiorze na kilku zdjęciach oko jest odciągane paskiem od meritum zdjęcia. Ale nic to, zdjęcia jak mówiłem fajne, cieszę się że radość z fotografowania Ci wróciła.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Fajna sielankowa seria, poza 143(kanał burzowy psuje widok).
Dzięks!
Ujęcie z kanałem w taki właśnie sposób celowe, podoba mi się ten układ linii. Może najpiękniejszy na świecie nie jest, ale po ciemku też nie widać, że jest brzydki ;)
---------- Post dodany o 14:47 ---------- Poprzedni post był o 14:45 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
Ok, umawiamy się, że fotki są świetne, ale tylko do paska :) A poważnie, chyba nie chodzi o samą zawartość paska, ale o to, że jego obecność mocno wpływa na całe zdjęcie. Przynajmniej w moim odbiorze na kilku zdjęciach oko jest odciągane paskiem od meritum zdjęcia. Ale nic to, zdjęcia jak mówiłem fajne, cieszę się że radość z fotografowania Ci wróciła.
Pozdrawiam
Szafir, piękne dzięki za dużo dobrego słowa.
Niech więc będzie, zostawię podpis, ale w przyszłości będzie miał on inną formę, pasek zniknie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Dzięks!
Ujęcie z kanałem w taki właśnie sposób celowe, podoba mi się ten układ linii. Może najpiękniejszy na świecie nie jest, ale po ciemku też nie widać, że jest brzydki ;)
Jak nie wiadomo co to, to ujdzie, ale jak ktoś tam był... . :-D
Taka laga betonowa wbita w rzekę, reszta jest jak pisałem: sielanka (wysoko)nad Wisłą. ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Jak nie wiadomo co to, to ujdzie, ale jak ktoś tam był... . :-D
Taka laga betonowa wbita w rzekę, reszta jest jak pisałem: sielanka (wysoko)nad Wisłą. ;-)
Ja zawsze tak do tego podchodzę, nie ważne, że ja wiem co to jest i jak to wygląda w pełnym świetle. Interesuje mnie tylko, jak to będzie wyglądać na planowanym zdjęciu. Na tym tutaj akurat mi nie przeszkadza, jak wspomniałem, celowo betonem kadr przeciąłem. Większość oglądających, nie tylko tutaj na forum, nawet nie zwróci na to uwagi :)
pawie ok :) pierwszy najciekawiej pokazany
nocna Warszawa też zmusza do zatrzymania
niemniej do mnie te cienie najbardziej mówią - tylko też bym dół w nich ciachnęła bo za dużo trawy :D
Cytat:
Zamieszczone przez
gulasz
pawie ok :) pierwszy najciekawiej pokazany
nocna Warszawa też zmusza do zatrzymania
niemniej do mnie te cienie najbardziej mówią - tylko też bym dół w nich ciachnęła bo za dużo trawy :D
A podobno dobrej trawy nigdy za wiele ;)
Dzięki za wizytę :)