Zegar jest super :grin: w kolorze MZ lepszy ale czemu z lewej mniej przestrzeni niz z prawej ? Czy to zamierzone ? :)
Wersja do druku
Zegar jest super :grin: w kolorze MZ lepszy ale czemu z lewej mniej przestrzeni niz z prawej ? Czy to zamierzone ? :)
Z tym super to chyba przesadziłaś, sądząc po ilości wpisów :-P
Różne ilości miejsca po bokach to niestety moje niedopatrzenie :oops:
Teraz trzy warianty tego samego:
wybieram wariant nr 1 :)
jakoś najbardzuej do mnie trafił :)
Ty to zawsze coś ciekawgo wypatrzysz! 732a msz najlepsze! Szkoda trochę, że ta roleta w LG nie była też zasłonięta. Wtedy bylo by naprawdę extra. Co prawda w tym wariancie tego tak bardzo nie widać jak na pozostałych co mi bardzo przeszkadza :wink: Aba ich wais, że nie miałeś na to wpływu :roll:
Dzięki za opinie :)
No to teraz większy fragment budynku z którego pochodził ostatni szczegół:
tym razem - choć już nie tak pewnie jak ostatnio - powiem znowu że kolor...
jedna rzecz mi przeszkadza - ten odblask w lewej górnej szybce - ale zapewne nieuniknione...
B&W też się ciekawie prezentuje - dlatego tym razem ciężko mi było się zdecydować...
widzę że wezmę z tego wątku duuużą lekcję architektury - fajnie :)
Całkiem nie dało się go uniknąć (w tych konkretnych warunkach)
Powinienem ustawić się prostopadle do ściany na środku niebieskiej części elewacji(żeby nie mieć skrótów perspektywicznych w poziomie) ale wtedy miałbym pełen odblask w szklanej elewacji. Zdjęcie byłoby zupełnie (MZ) nieudane.
Stanąłem więc lekko z boku ustawiając aparat lekko skośnie do elewacji aby ten odblask mieć "rozproszony" w załamaniach elewacji. W ten sposób udało mi się go zminimalizować.
732a i 733a znowu po 'TYCH grzybkach' :-P
I jak zwykle profi, nuda Panie nie mógł byś skopać jakiego kadru ?
Było by ciekawiej :mrgreen::mrgreen: