Dlatego wydawało mi się to znajome....:)
Ja jestem ze Świecia, niedaleko od Chełmna.
Ładne widoczki oferuje Chełmno i jest ciekawym miastem wg mnie.
Jak możesz to wrzuć jeszcze kilka fotek :cool:
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Dlatego wydawało mi się to znajome....:)
Ja jestem ze Świecia, niedaleko od Chełmna.
Ładne widoczki oferuje Chełmno i jest ciekawym miastem wg mnie.
Jak możesz to wrzuć jeszcze kilka fotek :cool:
Pozdrawiam.
Tym razem coś innego:
Załącznik 103179
Ponieważ ostatnio było trochę zdjęć z gór, chciałbym pokazać parę z Czarnego Stawu, fotograficznie pewnie słabo, ale widoczki miłe.
Tatry ostatnio w modzie u nas na forum :grin: Fajne fotki, ten widok w dół na Czarny Staw i Morskie Oko tkwi od lat w mej pamięci. Muszę się tam wybrać w przyszłym roku :grin:
Jak nie jest tak tragicznie to jeszcze 5 stawów. Rysy są rzeczywiście fajne, ale potem bardzo nóżki bolą ;-) a ja miałem jeszcze się załapać na burzę gradową.
Jeszcze druga porcja panoram. Pozdrawiam wszystkich miłośników dreptani po górach.
@ jekl - załóż własny wątek i wal zdjęcia, robisz je naprawdę dobrze. Przyjemnie oko zawiesić :)
...
Mam do wszystkich pytnie - czy ma ktoś zdjęcie nowego schroniska w 5 stawach ?
Jak tam byłem ostatnio to był czar spania na podłodze, kibelki typu tureckiego, skrzypiące prycze i podobne fajowe rzeczy. Teraz kumple opowiadają, że "Unijne Schronisko" powstało, że kliamtu nie ma, ogólnie mówiąc bee.
Może i nóżki bolą ale dla tych widoków warto. Burzy co prawda nie miałem ale lało nieźle. Do samego deszczu szybko się przyzwyczaiłem (bardziej zmoknąć się już nie dało), gorzej że ślisko się zrobiło a buty jakieś trampkopodobne miałem. Takie to były czasy o lepszym obuwiu można se było tylko pomarzyć.
Też myślę, że mógłbyś założyć swój wątek ze zdjęciami.