Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Boguś tam jest tak rozorany teren, że focenie trochę traci sens. Pionową fotkę(tą wyżęj) robiłem z betonowej wylewki pod tory tramwajowe. Trzeba poczekać jak to wszystko uporządkują wtedy......
Mam pomysł na fotkę, ten opisany wyżej.:grin:
P.s. Dzięki za awans. Co ta fotografia ze mną zrobiła:grin:
2 załącznik(ów)
Z dzisiejszego "przelotu" rowerkiem po Księżym młynie.
1. Imperium Scheiblera obecnie luksusowe Lofty od strony południowej(słonecznej)Załącznik 112254
Słońca mi zabrakło:cry:
P.S. A dla wiernych fanów- prezent.Załącznik 112255
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Teraz coś do galaktycznego kwiatka.
...To się wyjaśni po mim powrocie z rKopenhagi "Pod banderą Olympusa". Bo tel najważniejszy na 2014 rok. Jak wrócę oszacujaję swoje możliwości.
Piszę o tym dlatego, bo jeśli pojadę, chętnie widziałbym obok jakiegoś innego bikera, a możesz być nim Ty.
...
Pozdrowerki:grin:
O tym mogę Cię zapewnić po powrocie zobaczysz innego Biker-a, morze ludzi zmienia, pozytywnie, zmienia...
Witaj, podoba mi się w Twoich zdjęciach ja "łapiesz światło" i do tego ładna kompozycja. Pozdrawiam.
Witaj Andrzeju, miło Ciebie widzieć. Nie zapewniaj o moich przemianach, bo już się dokonały, a Ty masz w nich swój udział, za co szacun:grin:.
Pożyjemy, popłyniemy, trochę nas pobuja i zobaczymy czy się da coś jeszcze przestawić:grin:
Kolba każde wyjście z Olkiem na miasto czy do lasu czegoś mnie uczy i bardzo to sobie cenię. A jak pcha.........
Miło się później czyta, takie opinie jak Twoja:grin:
Dziś mnie też do lasu wypchnęło i słońce mi zaświeciło i znów mam nad czym siedzieć:grin:
Wkrótce szczegóły i cdn
6 załącznik(ów)
Ja to mam jednak farta. Wychodzę sobie dziś z pracy po nocnej zmianie, a tu cudowne słońce, szron i lekka mgiełka. No i musiałem się nacierpieć godzinę w autobusie, wracając do domu. A po drodze widziałem najładniejsze scenerie na łódzkich ulicach ze słońcem tworzącym smugowe promienie przez które gnały samochody.
A wszystko przez kapcia w...rowerze.:grin:
Ale dojechałem do domu, porwałem Olka i...........nawet Bruno mnie nie zatrzymał.:wink:
1.Załącznik 1135622Załącznik 1135633Załącznik 1135644Załącznik 1135655Załącznik 113569a 6 sprzed dwóch tygodniZałącznik 113570 Nie ma jak ranne światełko.:grin:
No miales farta... :-) Fajne foty.
Szczęście w nieszczęściu :-) Foty śliczne.
4 załącznik(ów)
Kiepsko odebraliście moje zdjęcie w galerii, choć wcale na laury nie liczyłem.:grin:
Ale przecież w Łodzi Targi foto były i ja też tam zajrzałem, z ciekawości, dla spotkania z Jackiem i udziału w warsztatach DFV z aparatami OMD.
Średnio mi się to wszystko udało głównie dlatego że byłem po pracy w nocy i to się musiało odbić.
Odwiedziłem ciekawe stoiska, pofociłem modelki i spotkałem Jacka, który był expertem Olympusa na warsztatach. Na wieczorną zapowiadającą się bardzo ciekawie sesję z modelkami na ulicach Łodzi już jednak nie dałem rady dotrzeć bo zmęczenie okazało się silniejsze.
Targi jak co roku ciekawe, ale firmy chyba trochę folgują z ekspozycjami. Zabrakło firm Sony i Nikona. Olympus bardzo mądrze promował OMD z magazynem DFV i jego warsztatami. Brylował więc Canon i wiele firm z branży okołofotograficznej i filmowej.
Atrakcjami były modelki na stoiskach DFV i Canona oblegane przez zwiedzających, którzy focili tym co własne i użyczone (objektywy) przez Sigmę i Tamrona. Ja wcale nie będę ukrywał, że poszedłem tam również po to, by na modelkach potrenować.
No to teraz parę fotek które tylko dla Was przygotowałem.
1.ParkaZałącznik 1139282. Bis Załącznik 1139293. Już nie różowaZałącznik 113930
i na koniec tej wrzutki superciekawostka. Nie dość że toto loto, to jeszcze robi foto:grin:
4. FotokopterZałącznik 113931:grin:
@biker, ze tak powiem sklaniaj sie ku fotom z porannym swiatlem :-)