378 Dobrze wypatrzone .
380 Ma coś w sobie .
Wersja do druku
378 Dobrze wypatrzone .
380 Ma coś w sobie .
ok jedziemy ze swierzynka
381
382
383
pozdr
mocno pozytywne te z jarmarku - wydają się mocno szczere - Ci ludzie tacy bardziej pozytywni niż tacy mijani na codzień na ulicy
ostatnie bym w kwadrat cięła - albo przynajmniej pozbyła się tej rurki - bo psuje mi odbiór
Takie jakby " portrety środowiskowe "
Gulasz lubie takich odbiorcow co ogladaja zdjecia sercem , ludzie rzeczywiscie pozytywni , Robert moze poprostu portrety artystow na tle ich dziel , Apz okrutnie statyczne powiadasz :wink: ,moze to przez ogniskowa 50mm ,
dzis Julia z Ukrainy ze swoja ceramika , jakos nie moglem zabrac koloru :)
384
pozdr
Piękne kolorki i wcale nie odciągają uwagi od pani Julii :)
Dziekuje za odwiedziny , dzis dwa
385
386
pozdr
przerywnik
387
pozdr
"Jarmarczne" bardzo fajne, a przerywnik super :)
Dzieki za odwiedziny , pozdr
Cześć Broda,
Te portrety najbardziej mi podeszły, tak samo odbieram jak gulasz - mocno pozytywnie!
Kolejne też pozytywne :) a że stoisk na jarmarku ci dostatek, to liczę - że takich twarzozdjęć będzie więcej!
pozdrawiam,
z przyjemnością te portrety pooglądałem, lubię takie foty...oglądać, bo z robieniem to nie bardzo mi wychodzi
Fajne jarmarczne. Zmęczona nie jestem, bo w tym roku nie zaliczyłam :)
Podobają mi się bardzo jarmarczne portrety chwycone na gorąco, wykadrowane tak również, ale z sensem, przyozdobione w tło, które doskonale uzupełnia pozytywne pozowanie sprzedawców, jarmarczność, zgiełk estetyczny i że tak powiem napiera na mnie pozytywną energią.
Pzdr, TJ
Witam , dziekuje za odwiedziny i ciesze sie ze foty sie przyjely z jarmarku juz prawdopodobnie nic nie bedzie ale planuje cykl potretow srodowiskowych z mojej codziennosci , pozdr
Czołgiem, broda!
Nawet nie wiesz(teraz już wiesz) ile frajdy daje mi odwiedzanie Twojego wątku.
Wchodzę tu po nie tuzinkowe foty i takież doświadczenia, jest nie wielu fotostrykaczy
potrafiących obronić się przed rutyną, ponieważ Tobie się to znakomicie udaje - dziękuję za to.
P.S.
Już się nie mogę doczekać, czym znowu zaskoczysz.
Pozdrawiam
Ja.
Witam , ciesze sie ze ci sie u mnie tak bardzo podoba , zobowiazany jestem cos dorzucic
388
pozdr
Nie przeglądałem całego wątku ale zrobie to,bo sądząc po ostatnim zdjęciu warto.
warto !!
ostatnie podoba mi sie bardzo !!!
chcąc się przyczepić do czegokolwiek ucięłabym 2 mm z góry bo coś tam wchodzi w kadr
podoba się że te niektóre okienka są szare - człowiek się zastanawia co na nich było że światło nie przeszło ;)
bardzo przyjemne zdjęcie
Dwie fotki z galerii bardzo mi się podobają. :) I to ostatnie z okienkami.
Cześć broda,
Fajne to 388 - patrzę na to i aż się prosi o zupełnie inne zdjęćie -zdjęcie postaci w środku kadru której światło okien przyprawia skrzydła - takie miałem pierwsze wrażenie - skrzydeł.
Twoje 'cieniołapy' zawsze mnie zatrzymują.
pozdrawiam,
ładnie zagrało światło i cienie.
fajna przestrzeń się zrobiła, jakby ławka z postacą na załamaniu podłogi była. Świetne zdjęcie.
Dzieki za odwiedziny i dobre slowo , dzis kilka na goraco z pozytywnej imprezy
389
390
391
392
pozdr
O, byłeś :) Ja w końcu odpuściłam, trochę żałuję, a z drugiej strony miałam spore obawy, czy byłabym w stanie wykrzesać z tematu coś, czego jeszcze nie było.
Barwne klimaty zagoscily..
Witam jak widac nic orginalnego nie dalo sie wykrzesac , skupialem sie na ciekawych jednostkach badz wyjatkowo pozytywnie sie bawiacych , janusze z ochrony nie pozwolili mi dlugo lapac tych twarzy i zostalem wyproszony , choc aparat normalnie wnioslem ani nie bylo informacji o zakazie , byc moze przeszkadzalem komus z akredytowanych artystow , nie wiem niesmak pozostal,pozdr
Zostałeś wyproszony, bo? Jakieś argumenty mieli? Zaskoczyłeś mnie.
Mega dziwne, ale fakt w tym roku chyba było w regulaminie o akredytacja ;/
A to mega dzikie, bo Ci ludzie mocno pozytywni chętnie pozuja do zdjęć. Może dobrze ze zaprzestałam jak na razie na 1 festiwalu z dobrym klimatem :)
mnie też ...
Niezmiennie mnie to irytuje, że masowo robią zdjęcia smarkfonami i innymi, co mają piksli pewnie więcej niż mój Stary. Ale nie - z PROFESJONALNĄ luszczanką nie wejdę, a w sieci i jutjubie pełno materiału z tych imprez. Nieporofesjonalnego, bo z nieluszczanek. I cieszą się organizatorzy, że żaden nielegalny luszczankowiec nie zrobi zdjęcia. No nie kumam i chyba se ajfona w końcu kupię :(
Kup se, będziesz zdziwiona :-)
Witam , juz wiem czemu mnie wyrzucili , zdjecia mozna bylo robic z akredytacja , kazdy kto dostal akredytacje zobowiazywal sie do oddania swoich zdjec organizatorowi , wiec wszystko jasne :wink: . dzis dwa z ecs
393
394
pozdr