Wow!!!
Wersja do druku
Wow!!!
Śliczny jest, cała rodzina już go oglądała
Znów chwilkę mnie nie było. Trochę z powodu pisania książki trochę z powodu rozjazdów trochę z powodu zleceń.
Dziś fulmar...
Olympus OM-D EM-5 II + 40-150 PRO
fulmar
Perfekcja i top-level jak zawsze. Czekamy na więcej.
super zdjęcie :) można popłynąć na tej tafli wody.
Świetne foto.
Pozdrawiam.
Fota super ! :mrgreen:
Leciałeś nad ptaszorem, czy wysłałeś za nim drona z kamerą ??? :roll::mrgreen:
Co wolisz, EM1 czy EM5II?
Chętniej sięgam chyba po EM5II, Nie da się ukryć że EM-1 jest bardziej pro, ergonomicznie i ilością guzików wymiata ale EM5II też mi się fajnie pracuje a ma ciut więcej gadżetów w środku i jest mniejszy i dyskretniejszy no i ładniejszy ;)
Teraz po aktualizacji coftu kilka rzeczy przybędziue do EM-1 ( ponoć elektroniczna migawka za co kocham EM5II ) Ale chyba wolę em5II
fulmar ..... :-O ...... rewelacja !
fulmar wymiata :) świetna fota
NIe no Ty mnie nawet tutaj tymi ZAJEBISTYMI fotami prześladujesz :p :) nie wiem jak Ty te foty robisz!! :D :D
Świetne ostatnie zdjęcie, woda wyszła niesamowicie.
Pozdrawiam
Fulmar przepięknie podany, skadrowany. Jest co chwalić.
Szkoda, że nie będę w Warszawie w tym czasie.
http://www.optyczne.pl/9146-news-Spo...towyprawy.html
Pewnie będą jeszcze spotkania w innych częściach Polski.
Co do książki, tak w skrócie, jestem w połowie lektury. Dobry druk, przyjemna czcionka i sporo zdjęć. Forumowicze i czytelnicy bloga Marcina mogą odczuwać deja vu. Wiele zdjęć to te, które już widzieliśmy, ale to nie to samo co na ekranie. Warto je obejrzeć raz jeszcze na papierze.
Dzięki. deja vu z przyczyny prostej. Ilość zdjęć mam niestety ograniczoną i nie jestem w stanie powiać dużą dozą świeżości bo musiałbym nie publikować zdjęć wcześniej :)
Spotkań jeszcze spokojnie kilka będzie. Przy następnych rzucę propagandą
Przepraszam, ze nie w swoim watku, ale:
Spotkanie autorskie z Marcinem Dobasem
Saturn Planet Kraków
Galeria Krakowska
22.12.2015 r.,14.00-20.00
Ul. Pawia 5, Kraków
http://www.optyczne.pl/9176-news-Spo..._Krakowie.html
Tak było...
Załącznik 164174
O Łukasz byłeś w Krakowie i nie wpadłeś na piwko? Też byłem i mam książkę z autografem od Marcina :)
Byłem w serwisie Trimbla. Nie bardzo wiedziałem ile czasu to zajmie, więc nawet specjalnie nie informowałem nikogo. Nawet Marcin był zaskoczony jak mnie zobaczył ;). Poza tym wszyscy byliście w pracy, kiedy ja buszowałem po mieście.