witam,
nie wiem czy podejdzie komukolwiek, więc wrzucam się dowiedzieć...
95. Usługi- dorabianie kluczy, praca z domu;)
Załącznik 125457
pzdr
Wersja do druku
witam,
nie wiem czy podejdzie komukolwiek, więc wrzucam się dowiedzieć...
95. Usługi- dorabianie kluczy, praca z domu;)
Załącznik 125457
pzdr
Mogłeś bardziej z boku celować, żeby dziecko było bardziej widoczne, a tak to trezba liczyć ręce i szukać właściciela ;)
Mimo wielu pretensji, które można wysunąć pod adresem producenta fotki, uważam, że jest frapująca. Pokazuje, to co jest omijane w oficjalnych reportażach - Chiny jakby od podwórka, nieraz zgrzebne, ale komunikatywne. To jest właśnie to, brakujący składnik w wielu relacjach. Nie mam na myśli protekcjonalizmu, czy uciechy z tej zgrzebności. Wprost przeciwnie, Chiny na Twoich fotkach żyją i się starają.
Scenka niepozorna, ale mająca fabułę, opowiadająca wiele, np. wystrój zewnętrzny warsztatu oraz okno kontaktowe z prętami okratowania urozmaicającymi kompozycję zdjęcia. Dziecka nie potrzebuję widzieć w całości, wystarczy rączka sięgająca do atrapy klucza. Troszkę mi brakuje rysów twarzy pana dorabiacza kluczy.
Pzdr, TJ
witam,
ziemia01- słonecznik nie wiem dla kogo, nawet go nie zauważyłem wcześniej:wink:
realnasty, nie potrafię wytłumaczyć dlaczego, ale właśnie centralnie mi bardziej 'leży'...
TJ, dzięki za zbyt miłe słowa:wink:i zgadzam się że przydałaby się twarz gościa, ale nie dało się 'wyciągnąć', do tego ma głowę w dół a oni wszyscy szatyni, więc ciemność;)
96. Nowy model torby na sprzęt foto, zastanawiam się czy nie zacząć eksportować do PL, chętni?
Załącznik 125610
a na poważnie to w Chinach panowie noszą swoim pannom torebki- po tym poznasz dżentelmena w Państwie Środka;)
Wspominam znajomym, i studentom, że jak wybiorą sie na zachód, to może to być oodebrane w inny sposób...
pzdr
witam,
97. kolejny uliczny strzał.
Załącznik 125688
pzdr
Fajne ujęcia, "z życia wzięte" po chińsku :).
Świetny wątek, regularnie tu zaglądam :grin:
Swietnie sie oglada i czyta.