Okupacja ZSRR zrobila swoje, zaniedbane uliczki.. dlugo potrwa nim wszystko bedzie przywrocone.
Wersja do druku
Okupacja ZSRR zrobila swoje, zaniedbane uliczki.. dlugo potrwa nim wszystko bedzie przywrocone.
Mnie nawet nie chodzi o to byś fotografował samych ludzi (choć nie powiem było by to dla mnie interesujące) ale aby na zdjęciach pojawiły się jacyś przypadkowi spacerowicze, ktokolwiek nawet w dalszym planie. Same budynki i uliczki są fajne ale w ilości kilku sztuk. Jak jest to seria kilkunastu zdjęć to robi się nudno - przynajmniej dla mnie ;-)
Waruga - takie zaniedbane uliczki to można znaleźć w każdym polskim mieście. Nawet w centrum Nowego Sącza, które jest moim zdaniem zadbane, mogę znaleźć przynajmniej jedną taką uliczkę.
pers - trochę na wyrost narzekasz :) bo choćby na 283 taki przypadkowy przechodzień się znalazł, co więcej chwila zrobienia zdjęcia była celowo odczekana tak by ów przechodzień tam był.
Ale skoro odczuwasz niedosyt, to dla Ciebie jako stałego bywalca wątku dorzucam jeszcze coś takiego:
289.
Załącznik 108349
290.
Załącznik 108350
291.
Załącznik 108351
292.
Załącznik 108352
E tam narzekam, po prosty dzielę się spostrzeżeniami i mam świadomość, że są osoby, które wręcz preferują zdjęcia bez dodatkowych "przeszkadzaczy" typu ludzie ;-)
PS. Jak już specjalnie czekasz aby był przechodzień to staraj się go łapać od przodu a nie od tyłu ;-)