Odp: Analog wiecznie półżywy czyli cyfrowo z analogowego oczka.
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Teraz już niewiele mogę zrobić, poza przeróbką na cz-b...
Też tak sądzę.
2 załącznik(ów)
W związku z tym może po prostu wrzucę coś innnego ;) Foty ze starego Vivitara 70-210 4.5-5.6, którego już nie używam po tym, jak udało mi się okazyjnie wyrwać olkowe 40-150.
Załącznik 93696Załącznik 93697
I kolejny portret, który mi podchodzi. A tamten zostaw jaki jest, bo jest dobry. Może do Voga się nie kwalifikuje, ani na baner z reklamą, bo nie jest technicznie doskonały, ale ma TO COŚ. Do dzisiaj mam w pamięci twarz tej kobiety, a chyba o to chodzi a nie o milimetry w GO. Pięknie , moim zdaniem złapałeś emocje i charakter człowieka, i cała reszta schodzi na dalszy, bardzo daleki plan i jest nieistotna.
Będę zaglądał częściej, czy nie psujesz zdjęć jakimiś książkowymi kanonami :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
I kolejny portret, który mi podchodzi. A tamten zostaw jaki jest, bo jest dobry. Może do Voga się nie kwalifikuje, ani na baner z reklamą, bo nie jest technicznie doskonały, ale ma TO COŚ. Do dzisiaj mam w pamięci twarz tej kobiety, a chyba o to chodzi a nie o milimetry w GO. Pięknie , moim zdaniem złapałeś emocje i charakter człowieka, i cała reszta schodzi na dalszy, bardzo daleki plan i jest nieistotna.
Będę zaglądał częściej, czy nie psujesz zdjęć jakimiś książkowymi kanonami :wink:
Och, och, bardzo dziękuję! Jak mi miło :D
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Och, och, bardzo dziękuję! Jak mi miło :D
Chusteczkę koleżanko? hihi ;) :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Chusteczkę koleżanko? hihi ;) :D
Chyba będzie potrzebna ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Chyba będzie potrzebna ;)
No to sruuuuuu leci światłowodem ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No to sruuuuuu leci światłowodem ;)
Dzięki, już zużyłam! :-D Porządny gość z Ciebie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
realnasty
Dzięki, już zużyłam! :-D Porządny gość z Ciebie :-)
Jakby Ci chusteczek zabrakło to już mi się skończyły ale jeszcze zostały mi ręczniki papierowe i papier toaletowy :D ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Jakby Ci chusteczek zabrakło to już mi się skończyły ale jeszcze zostały mi ręczniki papierowe i papier toaletowy :D ;)
Na razie wystarczy, ale jak mnie jeszcze będą chwalić, to się może zgłoszę do Ciebie.. ;)