1 załącznik(ów)
Odp: Spacerowe ciekawostki - wątek zbiorowy
Trzeci raz w czasie jazdy samochodem próbowałem to upolować i w końcu w miarę mi się to udało aby był cały napis :). Więc kto chętny na zakup sanatorium? ;) :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...7&d=1375690257
1 załącznik(ów)
Witam!
Wychodząc na spacer z wnukami spotykam coś takiego. Wyszli i tak się im u nas spodobało, że nie wrócili, więc pojazd już nieco przyrdzewiał.:eek:
Cytat:
Zamieszczone przez
sten
Wyszli i tak się im u nas spodobało, że nie wrócili, więc pojazd już nieco przyrdzewiał.:eek:
Wątpię. Pewnie straż miejska ich zatrzymała ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Wątpię. Pewnie straż miejska ich zatrzymała ;)
Ja raczej sądzę, że u nich też panuje moda na specjalny tuning z rdzą. Tylko zastanawia mnie czemu nie ma pełno naklejek? Może to właśnie u nas badają oraz zgłębiają ponieważ chcą to zaszczepić na własny grunt :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Ja raczej sądzę, że u nich też panuje moda na specjalny tuning z rdzą. Tylko zastanawia mnie czemu nie ma pełno naklejek? Może to właśnie u nas badają oraz zgłębiają ponieważ chcą to zaszczepić na własny grunt :D
Ty tutaj nie cygań, to wrak z tych co zestrzeliłeś.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ty tutaj nie cygań, to wrak z tych co zestrzeliłeś.
No cóż nie chciałem się chwalić ale skoro wyszedł ten fakt na światło dzień no to tak było - dostali z bombowego magnetycznego liścia w tył kopułki i sruuuu spadli na Ziemię :D
Straż tylko buty umie autom zakładać. Gzie im tam kosmitów łapać, nie wyobrażam ich sobie jak takie zielone ludki legitymują
Nie sądzicie, że temat kosmitów w tym wątku wraca dość często? Wreszcie znalazł się jakiś spodek, teraz już tylko czekamy na samych obcych :D
Ten spodek nie jest zbyt duży.
Jeśli to faktycznie spodek Obcych , to jacyś niewielkiego wzrostu Oni muszą być. :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Ten spodek nie jest zbyt duży.
Jeśli to faktycznie spodek Obcych , to jacyś niewielkiego wzrostu Oni muszą być. :roll:
Gdzieś Ty był jak filmy o UFO puszczali? Przecie są: Małe Zielone Ludziki. Według agenta Muldera oni są szarzy, ale o wzroście nic nie mówił.