Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
143. Tak. Tak. Pomysł, klimat i monochrom.
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
Uff, to dobrze że tylko tyle bo już myślałem że chcesz obrazić moje uczucia religijne :)
To jest jedna z ostatnich spraw, która bym próbował kogoś obrazić :)
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
143. Tak. Tak. Pomysł, klimat i monochrom.
Nie kadź mi bo w piórka obrosnę ;)
No dobra wrzucę coś prawie normalnego ale zastrzegam PRAWIE!!!!!!
146. Więdnę i zdycham a w dodatku marznę :D
Załącznik 76760
147. Pola mgłą zaorane :)
Załącznik 76761
148. Wierzba prawie płacząca i do foty jak zdechła meduza pozująca :D
Załącznik 76762
mgliste pola fajnie pokazane:grin:.
Nie znam sie :-) ale mi sie podoba.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Nie znam sie :-) ale mi sie podoba.
A kto powiedział, że się nie znasz? Znasz się jak każdy - ja, Ty, on, ono, oni!!! Bo każdy zna się najlepiej na tym co mu się podoba a co nie :)
ej, jakbyś tę 147 trochę bardziej panoramicznie potraktował...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
ej, jakbyś tę 147 trochę bardziej panoramicznie potraktował...
Do tego trzeba mieć czas a nie żonę za plecami i wózek z dzieckiem przed sobą hihi :)
I dla tego np. osobiście bardzo współczuję ludziom z ciężkimi lustrzankami, wielkim torbami i jeszcze dodatkowa dwójką dzieci aby tylko ich zęby na tle żyrafy sfocić :D
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
I dla tego np. osobiście bardzo współczuję ludziom z ciężkimi lustrzankami, wielkim torbami i jeszcze dodatkowa dwójką dzieci aby tylko ich zęby na tle żyrafy sfocić :D
Ja nie.Bo tego nie wyleczysz.Nie po to ciulaja caly rok na te kilka dni,zeby se odmowic:mrgreen::mrgreen::mrgreen:a i sasiad se popatrzy z odpowiednia mina-i to jest najwazniejsze:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja nie.Bo tego nie wyleczysz.Nie po to ciulaja caly rok na te kilka dni,zeby se odmowic:mrgreen::mrgreen::mrgreen:a i sasiad se popatrzy z odpowiednia mina-i to jest najwazniejsze:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tylko to zaczyna trochę śmiesznie wyglądać bo jak byłem jakoś we wrześniu z żoną i dzieckiem w ZOO to raczej ten co miał kompakta albo coś takiego ja jak czyli PEN'a się wyróżniał bo tak w 95% same lustrzanki gdzie jeden obiektyw dłuższy od drugiego a przeciskanie się w wąskich alejkach przypominało slalom miedzy tyczkami ze szkiełek :D
1 załącznik(ów)
149. No to teraz zdjęcie o dogłębnej wymowie sygnalizacyjnej HAHA :D. Aż muszę je dać w całości a nie tylko w miniaturze - miłego przewijania strony :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1355823343