i nadal jest darmowa??
mnie za złota kosili jak żyd na pożyczce bezprocentowej:wink:
Pozdr.
Wersja do druku
Dokladnie- Karta jest za darmo, ale jej posiadanie juz mniej ;)
Tak jak z komorka- dostajesz za darmo, ale co miesiac rachunek :mrgreen:
Ze mna jak z dzieckiem - jestes od dzisiaj Zlotym Czlonkiem :mrgreen:
TWA oczywiscie :mrgreen:
No to pozamiatane.
Teraz wszyscy na kolana i prosic Bidzip'a o przebaczenie za OT w jego watku, a ADM o posprzatanie tegoz.
Dla Prezesa TWA to drobiazg, załatwi takie rzeczy skinieniem palca...
Bodzip'ku Wielki wybacz nam to niestosowne zachowanie. :-(
"Maurice... ręka mi zdrętwiała, machaj za mnie. Szybciej ty leniwa małpo ty!"
Paaaanie Prezesie,spokojnie :) w wątku Loli, tfu - Pani Sekretarki też namieszaliśmy :D
Nic nie zamiatać, zabawa była przednia, zaraz komu mogę rozdam plusiki. Czy zawsze musi być poważnie i sztywno ? :-P
Aaa właśnie, niech Prezes zadziała, ten mechanizm TWA od punktów trzeba by zepsuć bo nic nie mogę...
Zaraz coś wrzucę i wróci codzienność :)
Popatrzcie że prawdę mówię:
Prezesie działaj :D... jedynie Agnieszce się dostało :-PCytat:
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty k@czy.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Lolita.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty adambieg.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty romek1967.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty henry1.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty apz.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Saboor.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Krakman.
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Mirek54.