:D
To bardzo dobre rozwiązanie "budżetowe" - szczególnie jak się już ma ED 50-200.
Pozdrówka.
Wersja do druku
:D
To bardzo dobre rozwiązanie "budżetowe" - szczególnie jak się już ma ED 50-200.
Pozdrówka.
Eeeno nie ;) Jeszcze 8 stówek zostaje na szalony weekend z tym sprzętem ;)Cytat:
Zamieszczone przez lessie
no cóż, wypadło na mnie. sigma w mych rękach... duże to, ciężkie, boję się o wyłamanie z korpusu. parę metrów z tym kilosem w ręku i ręka zaboli. ciężkie szkła rozwijają szybciutko obiektyw. jeżeli o foto chodzi to da się z ręki robić, oczywiście w dobrych warunkach i... powoli. szybkość af mogę tylko porównywać z kitami, a tu nie ma porównania. szybko i dobrze chodzi, choć pierścień troszkę przeszkadza. nie miałem jeszcze pięciogodzinnego plenerku i sigmy, ale myślę ... będzie dobrze
No :) Baaardzo dobre rozwiązanie, bo EC-14 można kupić za 9 stówek To jak? Dobry interes? ;)Cytat:
Zamieszczone przez witia1
Teraz wstawiasz linka, jak aukcję zakończono? :mad:Cytat:
Zamieszczone przez Plumek
Sorry za OT ale właśnie o mało mnie szlag nie trafił...
Spoko. Wyczaiłam, że to już druga taka aukcja była :D Poza tym nie mogłam sobie konkurencji robić :P Liczyłam na to, że uda mi sie jakieś 5 dych mniej dać, no ale trudno ;)Cytat:
Zamieszczone przez rocco
I wiesz co? Jak następny wystawią, to wiadomo, że nie pójdzie za mniej. Ten Allegrowicz jacek886, to jest chyba gostek od nich ;)
Sam popatrz i przeanalizuj przebieg aukcji:
Jedna aukcja - starsza
i
Druga aukcja - dzisiejsza
Odeszliśmy od tematu wątku ale jeszcze odpowiem, faktycznie, facet chyba podbija.Cytat:
Zamieszczone przez Plumek
Poza tym same znane nicki na tych aukcjach, photolo, KOT...
Jak jeszcze się pojawi to juz na pewno będę pilotował...
EOT
A nie lepiej szukać EC-20?
No właśnie nie - poczytaj wątek na ten temat :)Cytat:
Zamieszczone przez Kris_1
Czy da się podpiąć Sigmę 135-400 do telekonwertera EC-14 i co z tego wyjdzie? :roll: :roll:Cytat:
Zamieszczone przez witia1