Sprawa jest prosta jak melodia ludowa - trzeba pominąć początkową i końcową fazę, wtedy strat nie będzie.Cytat:
Zamieszczone przez Mysikrólik
Mysikrólico, wstaw jakieś foty, bo straszliwe OTy robimy. Przyjdzie Jeronimo i powyrzuca łopatki ;) .
Wersja do druku
Sprawa jest prosta jak melodia ludowa - trzeba pominąć początkową i końcową fazę, wtedy strat nie będzie.Cytat:
Mysikrólico, wstaw jakieś foty, bo straszliwe OTy robimy. Przyjdzie Jeronimo i powyrzuca łopatki ;) .
No dobra:
Bardzo przyjemny landszafcik.
Zastanawiam się czy kupować polar. ;)
ładny widoczek - Kup polara ale konporządnego jak już :)Cytat:
Jeśli lubisz focić pejzaże, polar to podstawa.Cytat:
No tylko jak bym chciała wszystkie podstawy kupować, to bym się nie wypłaciła. :cry:
Jaki to porządny?Cytat:
Zamieszczone przez dziekan
Pzdr
Nudne staje się powtarzanie, że w skali budżetowej to króluje Marumi, zaraz poniżej Hoya :)
(wg. mojej oceny). Różnice w jakości jak przypuszczam subtelne.
No no no - ale jakby co to ja i tak wlazłam w system Cokina i polar mam upatrzony już. ;) Gorzej z kasą, jutro jadę dokupić kartę na wszelki wypadek i w końcu po 22.09 wypełzam gdzieś na urlop. :roll: Torba większa by się też przydała... :? o początkach składania na 70-300 nie wspomnę. :twisted: Chyba sobie więc jednak ten polar podaruję... tak strasznie bez niego źle to nie wygląda, co? (niech mnie ktoś pocieszy ;) ).