BMW fajniej wyszedł :D
Wersja do druku
BMW fajniej wyszedł :D
A ja nawiąże do „małych kiczy” – małe, nie małe, kicze, nie kicze ale patrzy się na nie z dużą przyjemnością. Fajne fotki:)
Fotomaniac a ten czerwony to nie przypadkiem klepany? Coś taki baranek na lakierze.
F.. nóffka sztuka :) Ten baran to przez ekologiczny lakier. To dziś norma. BMW to prawie nie występuje.
Największą zaletą aparatów m4/3 jest jednak to, że zawsze można go jakoś upchnąć do torebki, walizki, kosmetyczki :> i zabrać ze sobą. Kiedy stanęłam przed zadaniem spakowania bagażu podręcznego, którego każdy kg się liczył moje e-30 stanowiło ciężar nieakceptowalny. Szybka decyzja więc - leci ze mną e-pm1 z 20 1.7 i 14-42. Tanie linie nie mają litości i wszystko co się chce zabrać na pokład musi się mieścić w bagażu, nie ma to tamto - że torebka tylko, że aparat... Powoli segreguję zdjęcia z wakacji i chciałam Wam pokazać, co tam udało się ustrzelić. Zacznę klasykiem - zdjęcie z matowego, małego okienka samolotu :)
1.
2.
3.
cdn :)
zulka, a może by tak własny wątek ?
Fotografia podróżnicza to idealne miejsce :)
Ciekawe ujęcia z widoczną turbiną samolotu :D
Zazdroszczę podróży :)
Jakoś tak nie mam śmiałości na swój własny wątek. A i nie wiem czy materiału mi wystarczy.
Ów podniebny PKS bezpiecznie wylądował w Szkocji. Na pierwszą wycieczkę udaliśmy się do Parku Narodowego Caringorms, a konkretnie
do jednego z rezerwatów - Muir of Dinnet, przez rezerwat prowadzi kilka szlaków - od najkrótszego liczącego ledwie kilometr, do nieco dłuższych o długości 4 km, 5 km, 10 km każdy wariant to także trochę inny temat wycieczki - niestety zabrakło dnia na przedreptanie wszystkich.
4.
5.
6.
7.
Niestety załapał się "cień fotografa" :)
Zawsze mnie fascynowały te kamienne murki w Szkocji oddzielające poszczególne posesje.