Najbardziej podoba mi się to środkowe.
Wersja do druku
Najbardziej podoba mi się to środkowe.
Znakomite 3 zdjęcia, ostatnie, środkowe i pierwsze - tak głosuję :)
Pzdr
Dwa pierwsze z ostatniej serii świetne jak dla mnie.
Podoba sie... :-) Pierwsza fota przypomina mi rezyserke w TVP1 na przelomie lat 70/80 :-)
najlepsze po środku - za przejmujący wyraz twarzy : )
ps.
w ostatnim "pozowanie" nie wyszło - chyba zabrakło pomysłu na relacje plener a dziewczynka ; )
Pozdrawiam
To pośrodku to jak z japońskiego horroru :-) Bardzo mi się podoba.
Coś w tym może być. Ostatnio mam wielki problem z pozowanymi zdjęciami.
Poniżej wrzucam parę kadrów z Suwalszczyzny. Przecudne rejony. Koniec świata. Do tej pory myślałam, że Bieszczady są na końcu świata, okazało się jednak, że nie :D Na Suwalszczyźnie są miejsca, że we wsi nie opłaca się otwierać sklepu, bo wieś składa się z jednej chałupy na 5 km. Nawet czasem tablic z nazwami miejscowości nie mają. Krowy, bociany, konie, pola. I pagórki (miła niespodzianka krajobrazowa). Jeśli ktoś nie lubi tłumów - RAJ.
No nareszcie jesteś:). Bardzo podobają mi się Twoje wizje, oba czarno-białe świetne, zwłaszcza to telewizorowe.
Zgadza się, Suwalszczyzna to piękne tereny i mili ludzie, kilka lat temu byłem i podziwiałem. Najbardziej utkwił mi w pamięci widok babulinek siedzących na ławkach przed domami i brak młodych ludzi.
Odnośnie zdjęć to super wygląda ta łuszcząca się farba.
Pozdrawiam.
Radocyna, Pstrążne, Nieznajowa, Regietów Wyżny - to takie miejscowości gdzie wrony zawracają, gdzie jest koniec świata.
Bieda wszędzie wygląda jednakowo - łuszcząca się farba, krzywa - zapadająca się chałupa, eternit na dachu. Albo tylko fundamenty, stara studnia i wiosną kwitnący sad owocowy.
Bieszczady ... kiedyś myślałem, że Bieszczady to najbiedniejszy i najbardziej zapomniany region Polski. Nic bardziej mylnego - to właśnie to co Ty pokazujesz, moje Beskidy, po PGR-owskie tereny północo-zachodniej Polski.
Dziś Bieszczady wykorzystują bum turystyczny i mają się całkiem nieźle, ale zgubili gdzieś dzikość.
Piękne zdjęcia zapodałaś :)