Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Do zakrystii by się zajrzało, hę? ;) Aha..! Wiesz... .
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Do zakrystii by się zajrzało, hę? ;) A i może piwniczka z winkiem mszalnym by była nawet. :-P
Cytat: Zamieszczone przez koronax A i może piwniczka z winkiem mszalnym by była nawet. :-P Wierzysz w to, że ksiądz tam wino do mszy.... przy takim ludowym zapleczu i tradycji?
Wiem, wiem, kiedyś chciałem być ministrantem, ale nie lubię wcześnie wstawać ;)
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Wierzysz w to, że ksiądz tam wino do mszy.... przy takim ludowym zapleczu i tradycji? No ja wierzący jestem. Tak więc kto wie co w piwniczce tam jest. :wink:
Cytat: Zamieszczone przez koronax No ja wierzący jestem. Tak więc kto wie co w piwniczce tam jest. :wink: No ja w dobrej wierze to napisałem, nie chciałby coby ksiądz się jakim tanim winem truł... . Śliwowica leczy!
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Do zakrystii by się zajrzało, hę? ;) Cytat: Zamieszczone przez Saboor Aha..! Wiesz... . Służę uprzejmie :mrgreen: a o piwniczce to zapomnijcie :-P Załącznik 107932
Cytat: Zamieszczone przez Saboor No ja w dobrej wierze to napisałem, nie chciałby coby ksiądz się jakim tanim winem truł... . Śliwowica leczy! Grzechem byłoby nie przyjść farorzowi z pomocą. Jeszcze by się flaszki zmarnowały :p
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Grzechem byłoby nie przyjść farorzowi z pomocą. Jeszcze by się flaszki zmarnowały :p Flaszkę to ja do DITL-a ... :oops:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Służę uprzejmie :mrgreen: a o piwniczce to zapomnijcie :-P Za fotkę dzięki. Co do piwniczki: rozumiem, że już tam Byłeś?:evil: ---------- Post dodany o 18:27 ---------- Poprzedni post był o 18:27 ---------- Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Flaszkę to ja do DITL-a ... :oops: Prawie pustą!