Wersja do druku
Wszystkie dzwońce są OK! (ładniutkie)
Cytat: Zamieszczone przez Krakman I jak ktoś napisał: "wrzuć jakiegoś gniota..." cobyśmy sobie mogli ulżyć w krytykowaniu. hehe, jestem za a nawet przeciw.
Cytat: Zamieszczone przez abir ... no to pokarzę dzwońca Taki ładny, za co chcesz go karać? :-P
Cytat: Zamieszczone przez Antares fajny dzwoniec, tylko za co chcesz go karać? :) Cytat: Zamieszczone przez helmuth Taki ładny, za co chcesz go karać? :-P macie rację, straszny błąd. przepraszam oczywiście nie mam zamiaru karać tego ptaka za nic, chciałem go tylko pokazać:grin:
Cytat: Zamieszczone przez abir macie rację, straszny błąd. przepraszam oczywiście nie mam zamiaru karać tego ptaka za nic, chciałem go tylko pokazać:grin: Pokazywanie to też czasem może być kara. Zwłaszcza dla .... małego ptaszka.:wink:
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Pokazywanie to też czasem może być kara. Zwłaszcza dla .... małego ptaszka.:wink: Świntuch :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Pokazywanie to też czasem może być kara. Zwłaszcza dla .... małego ptaszka.:wink: Musisz rozdać bla, bla :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Krakman Pokazywanie to też czasem może być kara. Zwłaszcza dla .... małego ptaszka.:wink: OK. następną wrzutką pokażę jakieeeeeego mam ptaka:mrgreen: ---------- Post dodany o 19:16 ---------- Poprzedni post był o 19:16 ---------- Cytat: Zamieszczone przez Lolita Musisz rozdać bla, bla :mrgreen: nie mogę pomóc:|
Cytat: Zamieszczone przez abir OK. następną wrzutką pokażę jakieeeeeego mam ptaka:mrgreen: ---------- Post dodany o 19:16 ---------- Poprzedni post był o 19:16 ---------- nie mogę pomóc:| Podwórkowego pawia? PS. Pomogłem...
Cytat: Zamieszczone przez abir OK. następną wrzutką pokażę jakieeeeeego mam ptaka:mrgreen:| Nie strasz :-P Jakieś makro :mrgreen::lol::?: