Odp: Eddie - moje zdjecia
fajne :) trochę zalotne, trochę filuterne...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
fajne :) trochę zalotne, trochę filuterne...
Miło, że się podoba :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Zdjęcie wykonane E-300+SMC Takumar 55/1,8, przeleżało w szufladzie ponad 6 lat.
114.
Zupełnie jak nie Twoje... ale 6lat robi swoje, tak słitfocia. Do obecnie prezentowanego poziomu zjęć Eddie'go
daleko... .
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Zupełnie jak nie Twoje... ale 6lat robi swoje, tak słitfocia. Do obecnie prezentowanego poziomu zjęć Eddie'go
daleko... .
Well... dzięks :)
Czy dokonałem aż tak dużego skoku? Nie wiem, ale cieszę się, że ktokolwiek zmianę zauważa. :)
Z drugiej strony, jak na to popatrzę, teraz każdy szaleje ze strobbingiem, ludziom kręgosłupy siadają od dźwigania całych arsenałów z lampami a mi wtedy wystarczyło takie zwykłe światełko w windzie ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Well... dzięks :)
Czy dokonałem aż tak dużego skoku? Nie wiem, ale cieszę się, że ktokolwiek zmianę zauważa. :)
Z drugiej strony, jak na to popatrzę, teraz każdy szaleje ze strobbingiem, ludziom kręgosłupy siadają od dźwigania całych arsenałów z lampami a mi wtedy wystarczyło takie zwykłe światełko w windzie ;)
"...Ludzie się zmieniają, sposoby uczesania się zmieniają..."film: Top Secret
:-D
A mówią,że stare aparaty i obiektywy nie nadaja sie do robienia zdjeć.W tonacji filetu...fajne.
Miało być kurna fioletu:oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
Adamss68
A mówią,że stare aparaty i obiektywy nie nadaja sie do robienia zdjeć.W tonacji filetu...fajne.
Miało być kurna fioletu:oops:
Aż zatęskniłem za starym E-300 :)
Dzięki, Adamss.
Chciałbym tylko zapytać, czy dużo retuszu jest w tych zdjęciach? Bo na moim monitorze skóra wygląda jakoś tak podejrzanie..
Cytat:
Zamieszczone przez
mavierk
Chciałbym tylko zapytać, czy dużo retuszu jest w tych zdjęciach? Bo na moim monitorze skóra wygląda jakoś tak podejrzanie..
Jesli zadajesz takie pytanie to znaczy ze zdjecie zostalo bardzo dobrze zrobione.Nieudolny retusz zawsze jest natretnie rzucajacy sie w oczy.Dobrze wykonany jest niewidoczny.
Nie ma zdjec bez retuszu.Zawsze jest.Jest taki, ktory wykonuje aparat bez Twojej wiedzy i taki, ktory wykonuje fotografujacy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jesli zadajesz takie pytanie to znaczy ze zdjecie zostalo bardzo dobrze zrobione.Nieudolny retusz zawsze jest natretnie rzucajacy sie w oczy.Dobrze wykonany jest niewidoczny.
Nie ma zdjec bez retuszu.Zawsze jest.Jest taki, ktory wykonuje aparat bez Twojej wiedzy i taki, ktory wykonuje fotografujacy.
Morda się sama cieszy, gdy się czyta taką odpowiedź w kontekście własnych prac :)
Mavierk, zależy na którym zdjęciu. Ogólnie staram się, żeby zdjęcie pozostało zdjęciem i wyglądało tak, jak bym chciał je widzieć.
Na ostatnim, dla przykładu, pozwoliłem sobie na więcej, ale też zamiar był taki, żeby było bardziej kolorowo i oczojebnie.
Natomiast przy zdjęciach produktowych retuszu jest już mniej, ale jest.