Dziękuję za komentarze. Kolejna fota nosi przydługawy tytuł: "Kiedyś byłam taka piękna..."
665
Wersja do druku
Dziękuję za komentarze. Kolejna fota nosi przydługawy tytuł: "Kiedyś byłam taka piękna..."
665
665 - bardzo ładne kolory. No, nie powstrzymam się i powiem - analogowe :-)
Coraz bardziej lubię tego mojego Rikosia. Nie robiłem żadnych testów (bo ani nie umiem, ani nie lubię), ale po kilkuset fotach mam wrażenie, że całkiem sporą ma rozpiętość tonalną.Cytat:
Zamieszczone przez Smerf Maruda
Ahhh ta rozpiętość :mrgreen: świetna fota ;)
pzdr
665 - rzeczywiście kolory piękne, kontrast idealny, Łukasz ma rację ;) Trochę mi się tylko tytuł nie podoba. Wolałbym bez niego, by nie narzucać interpretacji.
Pzdr
Masz rację. Bardzo rzadko tytułuję zdjęcia.Cytat:
Zamieszczone przez suchar
663- urtwaliłeś bardzo charakterystyczną czynność dzieciaka i jak poprzednie jest bardzo sympatyczne,
664- mimika twarzy mężczyzny jest powalająca,
6665- bardziej odebrałem zdjęcie jak pytanie czy ta obniżka jest dla naszego asortymentu. Pozdrawiam.
Dzięki Ci Panie , ze stworzyłeś matkę.... Przecie on (syn) jest tylko twórczy, poszukuje.
Strasznie mi się podoba.
Ja przepraszam, żem niecierpliwy, ale Robert, gdzie fotki? :-) Siakoś tak przywykłem, po przejrzeniu forum, zajrzeć w "Zdjęcia Czarnego", a tu kicha ostatnio... ;-) Popraw się, proszę :-D
Przechodzę właśnie sześćset pięćdziesiąty czwarty kryzys tfórczy. :D (foty robię w krótkich chwilach wolnych od kryzysów ;) ).Cytat:
Zamieszczone przez Sebastian_T
Tymczasem fota:
666 (numer bestii ;) , skojarzenia z ustrzelonym osobnikiem przypadkowe. Myślę, że bestią jest to coś, co kolo dzierży w łapie)