Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Bóbr morski :mrgreen:
Typowy morski po ondulacji na gigancie.
może to był bób? W ciepłym i wilgotnym miejscu po jakimś czasie powinien zrobić się przyjemnie kosmaty. Twaróg mi się kiedyś taki zrobił włochaty tylko miał odcień kojącej zieleni.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
może to był bób? W ciepłym i wilgotnym miejscu po jakimś czasie powinien zrobić się przyjemnie kosmaty. Twaróg mi się kiedyś taki zrobił włochaty tylko miał odcień kojącej zieleni.
Kojąca zieleń powiadasz ... znaczy wyszlachetniał.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
Kolega rozpoczął nielegalną produkcję penicyliny w domowych warunkach, oj nieładnie, nieładnie ;)
Pomponik to jest to.
Taki male cos a cieszy. :mrgreen:
2 załącznik(ów)
Byłam dziś na fajnym koncercie. Tego mi dziś było trzeba. Koncert Lipali. Oprócz zdjęć dołączam muzykę.
http://www.youtube.com/watch?v=eTDVO...eature=related
dali czadu ... fajne zdjecia , podoba mi sie ;-)
PS
nie ma to jak muzyka na zywo i do tego zdjecia , mnie bedzie to dane chyba w niedziele ;-)
Czadu dali bardziej niż zdjęcia ;) Miałam 100 zdjęć, wybrałam 2. I tak cieszę się, że było z czego wybrać, bo na koncercie Apteki w klubie nie było szansy wybrać dobrej foty (a szkoda).
Ja mam taki sposób na koncerty - robię foty przez trzy kawałki, potem chowam klamoty bo mi szkoda koncertu. Fotografowanie tak mnie absorbuje, że kilka koncertów mi uciekło w ten sposób.
Cytat:
Zamieszczone przez
Rafał Czarny
Ja mam taki sposób na koncerty - robię foty przez trzy kawałki, potem chowam klamoty bo mi szkoda koncertu. Fotografowanie tak mnie absorbuje, że kilka koncertów mi uciekło w ten sposób.
co racja to racja ,
ostatnio fotografowalem na 2 koncertach i niewiele z nich pamietam ;-( , pozostaly tylko zdjecia ;-)