Odp: Eddie - moje zdjecia
Co chcesz Eddi - wizażystka śliczna.
Fotki - ładniutkie.
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
Co chcesz Eddi - wizażystka śliczna.
Fotki - ładniutkie.
Pozdrawiam.
Dzięki, Witia. Ja nic nie powiem, Was tu mam od tego ;)
A to nie jest wizażystka - wizażystka na tej dziewczynie przy mojej pomocy uczyła się zdjęcia robić, ale wcześniej ją pomalowała :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Dzięki, Witia. Ja nic nie powiem, Was tu mam od tego ;)
A to nie jest wizażystka - wizażystka na tej dziewczynie przy mojej pomocy uczyła się zdjęcia robić, ale wcześniej ją pomalowała :)
No dobra - dziewczyna śliczna.
.. a to zawsze +10 do skilla.
Zdjęcie też mi się podoba :)
I taka to właśnie konkurencja rośnie! :)
Dzięksy, Panowie! :)
Wizażystka robiła zdjęcia, a Ty je podpisałeś? Cosik kręcisz...
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Wizażystka robiła zdjęcia, a Ty je podpisałeś? Cosik kręcisz...
Nie, pomalowała i robiła swoje zdjęcia a ja swoje, tu nie ma tajemnicy. Te są moje. Chodzi o to, że nie powiem co ja mam do tych zdjęć, o to Wy macie krytykować. Tylko tyle :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Nie, pomalowała i robiła swoje zdjęcia a ja swoje, tu nie ma tajemnicy. Te są moje. Chodzi o to, że nie powiem co ja mam do tych zdjęć, o to Wy macie krytykować. Tylko tyle :)
112 płaszczyzna ostrości przed twarzą, przynajmniej tak mi to wygląda na małym obrazku. I te stopy nieostre..
111. głowa przechylona i głęboki cień nad prawym okiem, co dało efekt jakby go nie było (oka), nieciekawy układ fałdek na dolnej części sukienki
110. nie ta go - za malo jednorodne rozmycie. I mam pytanie który kolor sukienki jest właściwy ten brązowy czy zielonkawy jak na 110.
112 tak bym widzial.Załącznik 102445Glownie kadr w kwadrat,ale troche tam, tez sie zmienilo.Lepiej walczyc jako srodkiem wyrazu uzywajac tonacji niz zafarbem(to takie moje zdanie)W innych tez bym w tym kierunku podlubal,ale kadr juz bym zostawil jak jest.
Ja tam się nie znam na tego typu fotkach to się wypowiem ;) Zauważyłem że poza/kadr na ostatnim strasznie optycznie skracają nogi...