Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
A ten bobrowaty, to na pierwszy rzut oka wygląda jak głowa kobiety (od tyłu) oderżnięta i na plaży położona. Kurcze, ale mam od rana talibańsko / mudżachedińskie skojarzenia :-P
Irackie zwyczaje wprowadzasz.
A co do zwierza - jak popatrzysz na filmiki zalinkowane przez Mirka ,to jest bóbr wędrujący po plaży Zatoki, i ma taki sam ogon. Ale może ja się nie znam na bobrach.
zakochałam się w pomponiku! na amen!
pomponik rewelacja :)
ale i wrzutki od mej ostatniej wypowiedzi również bardzo sympatyczne :)
nie mam już siły żeby szukać numerków tych co najbardziej utkwiły mi w pamięci :)
ale bardzo chętnie tu zaglądam :)
pozdrawiam
pomponik mega...a ten źwierz :roll: toż to zagadka...,dziwne rzeczy dzieją się...
Źwierz to prawie na bank bóbr. Z perspektywy czasu zastanawiam się czy był zdrowy.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Źwierz to prawie na bank bóbr. Z perspektywy czasu zastanawiam się czy był zdrowy.
Bóbr morski :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Bóbr morski :mrgreen:
noooo.....za parę lat sensacja !! "Bobry morskie uratowały Wenecję swoją tamą" :mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
tropic
noooo.....za parę lat sensacja !! "Bobry morskie uratowały Wenecję swoją tamą" :mrgreen::mrgreen:
I to jest pomysł wart Nobla. Będziemy eksportować bobry morskie do Włoch. Upadająca włoska gospodarka, przy pomocy Unijnych funduszy, uratuje nasz dobrze stojący budżet. A emerytury będą od 60-tego roku.
Same plusy :mrgreen: