A ja właśnie jestem w Krynicy i dzień zapowiada się pięknie. Szadź i mgła robią nastrój. Fajna ta Twoja Wierchomla. Pozdrawiam Kasia
Wersja do druku
A ja właśnie jestem w Krynicy i dzień zapowiada się pięknie. Szadź i mgła robią nastrój. Fajna ta Twoja Wierchomla. Pozdrawiam Kasia
"Resztośniegowe" - fajowe.
Te przebłyski - świetne - no i kuń... Ładniutki.
Pozdrowienia.
1046 - o Boziu. Nie da się jeszcze kapkę cieni wyciągnąć (oglądam na hjiundaju)?
a gdzieś ty taką ładną Wierchomlę upolował ;)
jak dla mnie tam wszystko było w lasach - i ciężko było ładne panoramki machnąć ;)
ładnie ładnie :)
Fakt, ładnie tam i fajnie :D
1052. Załącznik 107103
1053. Załącznik 107102
1054. Załącznik 107101
Do smierci moze nie, nikt tego Ci nie zyczy, ale do magicznego wieku emerytalnego to tak, chociaz na haslo obecnego prominenta "czy dozyjecie..., spolecznstwo odpowiada nie dozyjemy " :mrgreen:
Fajne foty z pieknej krainy.
Pomyslnosci w Nowym Roku i aby z lapkiem nie bylo klopotow :-)
Hen za górami, hen za lasami
w pięknej Beskidzkiej krainie
Bodzip nam znany grasuje
na górskich stokach, w lasach,dolinach
foty przepiękne maluje.:grin:
Bogdanowi i Marysi zdrowia i Do Siego roku i...........następnych cudnych fotek życzy Biker:grin:
Ulka się pytałaś skąd tyle przestrzeni w Wierchomli ?
to odpowiedź - Wierchomla, Jaworzyna Krynicka i Piwniczna-Żegiestów zostały (jeszcze nie do końca) połączone ciągiem wyciągów i szlaków zjazdowych.
Działa to na zasadzie: wyjeżdżasz na Jaworzynę, zjeżdżasz na nartach, wyciągiem na następną górkę, znowu zjazd, i na końcu lądujesz w Piwnicznej.
Nie rozpracowali jeszcze powrotów busem do stacji startowej, to jeszcze przed nimi :)
1055. Załącznik 107159
Dziś będzie o zwierzynie Wierchomli :mrgreen:
1056. Załącznik 107155
1057. Załącznik 107156
1058. Załącznik 107157
1059. Załącznik 107160
znudzony "nadzorca" :mrgreen:
1060. Załącznik 107158