Motory są prawie tak samo fajne, jak aparaty fotograficzne. Myślę, że do wiosny skończę remont mojej 50-letniej Jawy 350. Pochwalę się zdjęciami. Przed i po remoncie...Cytat:
Zamieszczone przez asfoto_p
Wersja do druku
Motory są prawie tak samo fajne, jak aparaty fotograficzne. Myślę, że do wiosny skończę remont mojej 50-letniej Jawy 350. Pochwalę się zdjęciami. Przed i po remoncie...Cytat:
Kiedyś taką Jawę miał mój tatko :mrgreen: ale niestety ją sprzedał...szkoda do dziś. :|
Moja Jawa właśnie jest po moim Tacie. Stała w garażu ponad 30 lat.Cytat:
658! Świetne zdjęcie, aż się nie poznałem, bo w tym przypadku zupełnie nie zwróciłem uwagi na szum. Bardzo wyraziste - tępa, nieobecna mina chłopaka i troska oraz zaangażowanie dziewczyny. Bardzo mi się podoba.
A motocykle..? Tutaj już bez takich emocji, 660 fajne - z tą tabliczką. Szkoda, że trochę ciachnięta.
Gratuluję Ślizgawki! Mnie w tym zdjęciu wszystko odpowiada. Wręcz widzę tu kilka elementów, które uważam za świetne. Tu wszytko zagrało. Czas, miejsce, oko i umiejętności. To co opowiada mi to zdjęcie, nawet najdłuższe zdanie nie jest w stanie mi opisać. To dobry kawałek roboty. I kierunek, i ciecie kadru, i panoramowanie, i światło, i jaskrawość barw. Dawno nie zrobiło na mnie nic takiego wrażenia. Nawet powiem, że troszkę czegoś żałuję. Ale by nie zostawić wrażenia ucieczki i być zgodny z przyjętą (swoją) konwencją - w skali marwika 10/10.
Pozdrawiam
Czerwona, dwa gary, stacyjka na baku... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Malina, jeździłem kiedyś trochę taką. Tylko ostrożnie, ten model jest "twardy", trzeba się przyzwyczaić, szczególnie biorąc zakręty.
PS
Fajne te kadry z Harleyem :)
658- wyraźnie widać, że uczucie się sypie w drzazgi i żal dziewczyny która stara się walczyć
659 i 660 świetne motocykle lecz mogłeś sie bardziej przyłożyć jest w nich tyle pięknych elementów. Ostatnio miałem okazję być na giełdzie motocyklowej we Wrocławiu i napaliłem się na fotki motocykli których naprawdę nie brakowało, niestety nie wzięłem pod uwagę dosłownie rzeki przesuwających się ludzi nie było jak złożyć się do foty. Pozdrawiam.
Dziękuję za komentarze. Wiejo, motocykle są piękne. Ale na tych fotach główną rolę grają ludzie patrzący na motocykl. Jednak po Twoim komentarzu przyszło mi do głowy, że brakuje trzeciej foty - pokazującej piękno Harleya (bez ludzików).
Kolejna fota. Kolor twarzy artysty nie poprawiany w PSie. Myślę, że ta dominanta to efekt wprowadzania do organizmu alkoholu metylowego z podziwu godną systematycznością:
661
zapewne ma potem dobre wizje artystyczne :) kolorek faktycznie nie ciekawy.
Co tak długo nic nie wrzucałeś :evil: ;)
strasznei goscia rozciagnales boczna ramka :)
a co do motorkow... az sie chce cos wyremontwac dla widoku takiej zazdrosci na twarzach "ogladaczy" :) :) nie wiem, czy zamierzona, ale obecnosc znaku "nie dotyczy..." swietnie wkomponowala sie w calosc.