Eee tam!
Uprawa marchewki jest bardziej skomplikowana i jeszcze mniej tam od nas zależy niż w fotografii.
Chyba by mi to wcale nie wychodziło. :grin:
Cieszę się, że jeszcze komuś (oprócz mnie :-P), podobają się moje foty :)
Wersja do druku
Naprawdę udane foty!
Fajne kadry wyszukujesz : )
3. z tej serii mi się najbardziej podoba, kompozycyjnie : )
Pozdrawiam : )
Chcesz powiedzieć, że Polska to jakaś dziura internetowa? :> ;)
Czesc Helmuth :mrgreen: Ostatnia seria nie moze sie wyprzec swojego autora.
Podoba mi sie perspektywa z jakiej spojzales na budynak w ostatniej fotce. Chyba bardziej niz ta z galerii.
Pozdrawiam goraco :oops:
30 stopni... szczesciarze.....
helmuth- jak to sa Twoje zdjecia przy wychodzeniu z dolka, to co bedzie jak ty z niego wyjdziesz ???
Niemniejjednak najbardziej "ozywia" fota z panem wkomponowanym w "ksztaltowisko". Moze jedynie cilabym leko od dolu, zeby go ladnie wtopic w otoczenie i pozbyc sie obcego elementu w kadrze-brazowego chodnika.
Zauwazylem tez inne odcienie nieba na twoich zdjeciach- zmieniles jakos "przepis" na wolanie blekitu? Podoba sie :)
Imponujące jest Twoje spojrzenie na architekturę. Moim zdaniem wszystkie zasługują na galerię.
Nie będę już nic zmieniał w tym zdjęciu z panem ale mam podobne z panią :-P, które zgodnie z sugestią Wiejo, wstawiam do galerii:
696
O to chodziło?
Co do nieba to może "sprawka" polara. Daje lekki zafarb a dodatkowo z reguły przyciemniam niebo. Może dlatego błękit wydaje się inny.
Cofnąłem się trochę w wątku:
Jasne, że poszedłem :)
Choć napisałem:
to pogrzebałem na dysku i znalazłem takie ujęcie, oczywiście tylko z fragmentem pierwszego pylonu