Z niejurajskich, mnie to drugie :)
Wersja do druku
Z niejurajskich, mnie to drugie :)
Minimal w kropki super i stodoły bez ludzika. Podobają mi się Twoje kadry robione w takich zwykłych miejscach.
Dziękuję Wam za zacne odwiedziny, lubię ten wątek bo tu fajne ludzie zaglądają :D
Dziś miałam nietypowe spotkanie nad morzem. Znalazłam głowę ;) Przy okazji jeszcze jedno wesołe z pomponikiem.
No Adam, że żwirownia to jeszcze rozumiem że poznałeś, ale że pod Tczewem? ;) Zgadłeś od razu, chciałam jeszcze pociągnąć quiz i potem zapomniałam odpowiedzieć. Czyli że zasadniczo wygrałeś.
[QUOTE=bufetowa;818570
No Adam, że żwirownia to jeszcze rozumiem że poznałeś, ale że pod Tczewem? ;) Zgadłeś od razu, chciałam jeszcze pociągnąć quiz i potem zapomniałam odpowiedzieć. Czyli że zasadniczo wygrałeś.[/QUOTE]
:grin: Cieszę się. Rozumiem, że główną nagrodą jest wycieczka do tego ładnego mostu nad Wisłą :-P Wybiorę się na pewno.
A w Tczewie mieszkałem przez jakieś 1,5 miesiąca podczas budowy A1 i gdzieś tam koło Stanisławia kojarzę żwirownię.
Czapeczka świetna w połączeniu z parawanem. A ten bobrowaty to nad morzem??? Do Szwecji się wybiera czy jak:wink:
Zdziwiłam się, bo żwirowni jest jak psów i wydaje mi się, że wszystkie wyglądają tak samo :D No ale pewnie masz jakieś zboczenie zawodowe i poznajesz po odcieniu piasku ;)
A bobrowaty ustrzelony na plaży gdzieś między Świbnem a Sobieszewem. U nas wzdłuż Wisły jest również mnóstwo śladów bobrów łącznie z żeremiami, nigdy jednak nie widziałam żywego osobnika.
A ten bobrowaty, to na pierwszy rzut oka wygląda jak głowa kobiety (od tyłu) oderżnięta i na plaży położona. Kurcze, ale mam od rana talibańsko / mudżachedińskie skojarzenia :-P
Bodzip, toć od początku piszę że znalazłam głowę :D Pięknie rozczesaną. Bezkrwawą - bardziej wygląda na odpadniętą niż odciętą.
Może reszta zakopana ? :)
Pomponik i straciła głowę nad morzem:twisted: co tu pisać: jest klimat - jest impreza!