Janusz, Masz super soft a popatrz co się dzieje: okno, raki fajny motyw.... to dwa kliki i jest proste.
Rób tak żeby poprawiać nie trza było, posiedź nad fotką.
Powodzenia.
Wersja do druku
Deliberuję sobie w wolnych chwilach nad ostatnimi fotkami.
a tu mam zwiastun tegorocznych targów, zapowiadają się ciekawie.
Może na forum znajdą się chętni http://expo-lodz.pl/event/xvii-targi...-video-foto-22
:grin: Pozdrowerki dla wiernych fanów:grin:
Witaj Heńku i dzięki za wizytę. No cóż, stary recydywista ze mnie. Nie odpowiem wprost na Twoje pytania. Wybrałem przysł. 2,8 bo uznałem że lepiej podkreśli światło zachodzącego słońca na budynku. A czy dobrze wybrałem.........
Moim zdaniem zdjęcie nie jest złe, a raw zawsze mogę skorygować. Krzywiznę też:grin:. Zresztą pracuję nad tym, bo fotki do testu szykuję.
Załącznik 109328oto dowód.:grin: i korekta foty z galerii 2Załącznik 109329
Zimno było (-14 ), trzeba się było "bujać" by łapki nie zgrabiały i słońce nie zaszło.
Na architekturze niejeden lepszy ode mnie, zęby sobie połamał, ale ja sobie bardzo cenię Wasze uwagi.
Pozdrowerki:grin:
Z recydywistami nie walczę :-P
Wiem, że gdybyś się przyłożył to krzywiznę byś wyprostował- umiesz. Tylko, że chyba Ci się nie chce przyłożyć. :-P
Natomiast ostrości już nie bardzo można poprawić.
Tego akurat nie łapię, może czegoś nie wiem? :roll:
Też początkujący jestem i nie wszystko wiem.
Z tym przykładaniem to nie do końca bym się zgodził. :grin: Raczej nie wszystko jeszcze opanowałem, a fota, focie nierówna. I tu jest sedno.
Skorygowałem już wiele zdjęć i część wysłałem do kosza, ale wciąż ćwiczę.:grin:
Może kiedyś naprawdę będzie można powiedzieć.....że umiem.:-P
Pozdrówka.
Heniu zaniemogłem, zdarza się.
Muszę spadać do roboty, ale jak wrócę to coś wstawię, z dedykacją.:-P
Noooo, spodobała mi się ta dyskósja :mrgreen:
Niestety żadnemu z Was nie mogę dać średnika (to takie cóś między plósem a minósem) bo Sabóór coś nadal grzebie z systemem :D
coś mi się u zatło :-P
@bodzip po rejsie @biker bedzie wyszkolony zarowno z zakresu zeglarstwa i foto, cierpliwosci :-)