W takim razie czapki z głów - rzadko się zdarza aby weterani dawali na koncertach z siebie wszystko... widac kasę jeszcze mają ze starych zapasów a i frajdę musi im to przynosić :)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Wersja do druku
W takim razie czapki z głów - rzadko się zdarza aby weterani dawali na koncertach z siebie wszystko... widac kasę jeszcze mają ze starych zapasów a i frajdę musi im to przynosić :)Cytat:
Zdjęcie 652 super dla mnie z racji, że naszą pasją są zdjęcia z muzykami , tylko szkoda, że mnie na nim nie ma z Robertem S.
Nie kumam. Na 652 jest Robert S. we własnej osobie.Cytat:
Zamieszczone przez Edward
Racja, tylko szkoda. że obok niego na zdjęciu nie ma mnie ;) wtedy moja kolekcja by się powiększyła.Cytat:
Rafał, bardzo lubię zdjęcia koncertowe, a numery 643 i 653 są moim zdaniem świetne. Szczególnie podoba mi się 643, bo jak już ktoś napisał, "każdy element kadru żyje", nie ma tam pustej i zbędnej przestrzeni. A na 653 jest fantastyczne światło, które podkreśla atmosferę. To lubię ;) Kilka zdjęć z gościem na dworcu też ok, dość ekspresyjne, ale jakoś nie zatrzymały mnie.
Pzdr
Dziękuję za komentarze. Mnie się najbardziej podoba 650. Pasuje IMHO do atmosfery koncertu.
Tymczasem kolejna fota:
654
O ile ostatnie zdjęcie jakoś mi nie podchodzi, to te koncertowe bardzo udane. D3 to to nie był, więc szumy dają o sobie znać, ale cóż :)
Bardzo dynamicznie. I kolorowo. Kadry dopracowane. Mnie osobiście akurat 650 najmniej się podoba. Najbardziej chyba 651, choć szkoda jakości...
Pzdr
Rafał, masz więcej z The Cure czy tylko te?
PS. Luuuubię The Cure.
Cóś tam mam:Cytat:
Zamieszczone przez Peniek242
655
656
657
Dziękuję, gratuluję wrażeń z koncertu bo 3h do całkiem sporo.