Mój faworyt z tej wstawki to 2091.
Wersja do druku
Mój faworyt z tej wstawki to 2091.
.
.
Podziwiam. Przecież to wszystko co robisz wymaga ogromnej ilości czasu, no chyba, że to archiwa ze 100 lat ;) Pracujesz poza tym tak w ogóle? Jako przewodnik turystyczny? ;)
Dziękuję, ale nie ma co podziwiać.
Wolę robić zdjęcia i przynajmniej mieć wrażenie że idę do przodu niż bić pianę w "igrzyskach" na temat, jaki jest naj najlepszy i dlaczego tylko taki a nie inny,,, :mrgreen:
Twierdzenie na logiczne stwierdzenie Fafniaka, że jakiś sprzęt może być czymś więcej niż narzędziem zamyka wszelką dyskusję. Obnaża stany umysłu "zawodników". :lol:
Z radykałami religijnymi się nigdy nie wygra. :mrgreen: Żadne argumenty nie są w stanie przebić takiej zbroi.
Jak najbardziej pracuję, Ale mam dobrą pracę i mogę poświęcić dużo czasu na swoje zainteresowania.
Nie nie jestem przewodnikiem, choć nieskromnie napiszę,
że w Norwegii mógłbym już wycieczki oprowadzać. :)
To nie stuletnie zbiory. To pokłosie wyjazdów na północ od ca. dziewięciu lat. Miejsce świetne do wypoczynku i zabawy w naukę foto. Cisza, spokój, znikoma ilość ludzi. Mam na myśli północ Norwegii i Szwecji. Co parę kilometrów ciekawe miejsca.
Czyste powietrze i woda. Czego więcej chcieć. Niektórych może odstraszyć to, że w lipcu można zmarznąć. Zdjęcie 2093 pokazuje powrót ze Storrondena w Rondane. Na zdjęciu nie widać, ale wiał wiatr ca w porywach do 80 km/h a temperatura spadła do ca.4 st.
Odczuwalna była niższa. :) Rok temu na dole na parkingu w nocy był przymrozek. :)
Dla mnie jest super.
2097
Załącznik 264852
2098
Załącznik 264853
2099
Załącznik 264860
2100
Załącznik 264855
2101
Załącznik 264856
2102
Załącznik 264857
.
Niesamowita zapora na 2097. Zastanawiam się czym się kierowali nadając jej taki kształt. A mój faworyt z tej wstawki to 2100 - piękny krajobraz i niesamowite światło.
Zębatka fantastyczna, a 2100 genialne :)
2100 jest bardzo dobre. Gratuluję :)
Za przedpiszcami, 2100 - ekstra :)
Ostatnia seria super. 2099 bardzo ładne obrazkowe, 2100 nastrojowe, klimatyczne, tajemnicze. 2101 też się podoba, świetlistość ujęta, ujarzmiona.
TJ
Dla mnie 2097. Ta woda spadająca z "zębów" jak ktoś to określił. Robi wrażenie. Wygląda jak z filmu S-F.