To przytnij-moze tak
Wersja do druku
To przytnij-moze tak
przyznam Ci sie Henryk, ze ciachnąłem to zdjecie bez jakiegos wielkiego zaglebiania sie, czy wazka powinna zajmowac mniej czy tez wiecej miejsca w kadrze i na zdzblo po przekatnej nawet uwagi nie zwrocilem (samo wyszlo :wink:) odeslalem Ci na maila, bo nie mialem czasu na forum siedziec za dlugo. No i w Twojej wersji, to jak dla mnie, wazka jest zbytnio w centrum
chyba Mirek znalazl zloty srodek:wink:
Patrzę na wersję Mirka i widzę, że główka jest w MP.
W mojej wersji też starałem się główkę umieścić w MP (niestety "na oko" :-P) ale chyba wybrałem nie ten co trzeba :grin:
PS
Mirek, skąd masz taki szablon, jakiś program?
No, no... Panie! Otworzyłeś inną szufladę widzę i bardzo dobrze. Waszka cudna :roll:
P.S. Owady przynajmniej prostować nie trza :-P
Z poprzedniej serii to 683 na którym widoczne sa trzy wieże jak na szczycie nowoczesności i plenerek przez luk w lesie na 684. Z ostatnich bardzo na tak to trzmiel na kwiatku przodem tj 686 i oczywiście ważka z widocznymi skrzydełkami na 688.
Dzięki za ciepłe przyjęcie robaczków w moim wykonaniu :grin:
Wracam w bliższe mi rejony :-P
686 i 690 są bardzo dobre.
Pozdrawiam.
Bardziej podoba się ujęcie w pionie ponieważ dało to w kadrze fajne przestrzenne zabudowanie.
Tez pionowe bardziej :)
Forma widze cie nie opuszcza :)
A poszedles tym mostkiem dalej? Ciekaw jestem, czy nie dalo sie wyciagnac bardziej "czystego" kadru dalej- bez tego drzewa z lewej, ale tez z kolejnym filarem.