-
Odp: ABIR - zdjęcia wszelakie
O kurde, cudo, daj do galerii. I procentami się nie przejmuj, Łącka śliwowica ma ponad 70 % :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
O kurde, cudo, daj do galerii. I procentami się nie przejmuj, Łącka śliwowica ma ponad 70 % :mrgreen:
dziś dałem do galerii, te ujęcia uważam, że mogą tam się znaleźć
łąckich trunków próbowałem kilkukrotnie (śliwki, gruszki). baardzo mi smakują, walą w łeb....że hej, ale ja lubię takie konfitury. ty masz blisko, co za idylliczna kraina:mrgreen:
-
Cała seria miodna! Najbardziej mi się podoba 254 - ładne barwy.
-
Pięknie "zawieszone" błotniaki. A kolorystyka dodaje zdjęciom jeszcze czegoś więcej.
Pozdr
-
Noo... pastele robią dużo dobrego.
-
Nie nudzisz takie zdjęcia możesz dziennie prezentować. najładniejsze w mojej ocenie - 257.
-
Pewnie w Leroy Merlin był i jakieś materiały do budowy kupił, będzie "bohaterem w swoim domu". :mrgreen:
A foty wiadomo. :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
jakieś prezenty dla swej ukochanej niesie:mrgreen:, mało wymagająca babka, chciałem mojej dać trochę trawki, to się obraziła:roll:
Może zmień dealera? Jakąś słabą jakościowo trawkę przyniosłeś i się dziwisz, że obrażona. Natomiast błotniak super. Z przyjemnością się takie fotki ogląda.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Może zmień dealera? Jakąś słabą jakościowo trawkę przyniosłeś i się dziwisz, że obrażona. Natomiast błotniak super. Z przyjemnością się takie fotki ogląda.
tej łatki nie będę nosił. są świństwa których do ust/nosa/żyły/co jeszcze tam jest możliwe nie wziąłem i nie wezmę nigdy w życiu.
że ptaszyna się podoba - to mnie cieszy:grin:
-
Zaszalałeś z tymi błotniakami. Super, tylko pozazdrościć :grin:
-
miło mi, tękju wszystkim:mrgreen:
-
Najpierw byłem w wątku Muminka i patrzę, a tam:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
zacieram ręce i oglądam. ja swój wątek chyba zamknę w cholerę...
Potem patrzę, a tu abir w swoim wątku napisał i myślę, noż w mordę słowny jest i poprosił adminów o zamknięcie wątku :shock:
Ale jednak nie, ufff... całe szczęście... ulżyło mi :mrgreen:
-
Kolejna świetna seria, pochwały zasłużone, gratulacje też.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Najpierw byłem w wątku Muminka i patrzę, a tam:
Potem patrzę, a tu abir w swoim wątku napisał i myślę, noż w mordę słowny jest i poprosił adminów o zamknięcie wątku :shock:
Ale jednak nie, ufff... całe szczęście... ulżyło mi :mrgreen:
muszę mieć jakiś kanał do kontaktu z normalnymi człowiekami:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
Kolejna świetna seria, pochwały zasłużone, gratulacje też.
dzięki za pamięć. cieszy mnie, że się podoba:grin:
-
Niestety, te kadry są*tak ładne a modele tak fajnie wkomponowane w całość, że nie przekonasz mnie, że to nie wypchane truchła które sobie wieszasz na żyłkach przed obiektywem. Shame on you :)
-
Piękne obie serie z błotniakami. Wyróżnię 255, 256, 257 i 258.
-
Bez numerów Abir :), wszystkie mnie się podobają. Trzymasz wysoki poziom, gratki.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
salvadhor
Niestety, te kadry są*tak ładne a modele tak fajnie wkomponowane w całość, że nie przekonasz mnie, że to nie wypchane truchła które sobie wieszasz na żyłkach przed obiektywem. Shame on you :)
przejrzałeś mnie jako pierwszy, masz nosa. modele biorę z takiego sklepu z plastikowymi zwierzętami- bufetowa wie jakiego:mrgreen:
chyba zbyt dobrze poznaliśmy się w Wysowej, co robią wspólne noce - pewnie się wygadałem jak spałem:roll::-P
---------- Post dodany o 07:41 ---------- Poprzedni post był o 07:39 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
Piękne obie serie z błotniakami. Wyróżnię 255, 256, 257 i 258.
Cytat:
Zamieszczone przez
yac
Bez numerów Abir :), wszystkie mnie się podobają. Trzymasz wysoki poziom, gratki.
dzieki chłopaki
Jacek gdzie byłeś jak cię nie było. nie mów że zarobiony jesteś??
cieszą mnie wasze odwiedziny
-
Obejrzałem cały wątek. Pięknie. Jestem pod wrażeniem i gratuluję!!!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
Jestem pod wrażeniem i gratuluję!!!!
I ja się dołączam:-)
-
Fajowe te Błotniaki :)
pozdro
-
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
Obejrzałem cały wątek. Pięknie. Jestem pod wrażeniem i gratuluję!!!!
cały wątek?? no no, dobrze że nie zasnąłeś. podziwiam:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
I ja się dołączam:-)
dziękuję.
Cytat:
Zamieszczone przez
nyny
Fajowe te Błotniaki :)
pozdro
takie słowa od nynego, jestem w skowronkach:grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
takie słowa od nynego, jestem w skowronkach:grin:
chyba w błotniakach :roll:
-
Ładne ujęcia tych Błotniaków.
Taka techniczna uwaga. Wygodniej powiększałoby się zdjęcia klikając lewym przyciskiem myszy, a nie prawym i wybierać pokaż obrazek.
Przy wstawianiu zdjęć wybierz rozmiar Large, a nie Full Size i powinno być wtedy dobrze.
-
4 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Ładne ujęcia tych Błotniaków.
Taka techniczna uwaga. Wygodniej powiększałoby się zdjęcia klikając lewym przyciskiem myszy, a nie prawym i wybierać pokaż obrazek.
Przy wstawianiu zdjęć wybierz rozmiar Large, a nie Full Size i powinno być wtedy dobrze.
nie wiedziałem, że to jakaś różnica. jeśli ma to pomóc w łatwości poruszania postaram się pamiętać aby tak zaznaczać
dziękuje za zainteresowanie i cieszę się że błotniak przypadł wam do gustu.
Z tym gatunkiem na razie skończę bo mam z nim na pieńku:twisted:. Ostatnio okazał się znów sprytniejszy ode mnie i wielogodzinne siedzenie skończyło się klapą od śmietnika. chyba za dużo patrzę w gwiazdy i trzymam głowę w chmurach:roll:
cieszę się, że zdążyłem jeszcze na koniec z kilkoma kadrami
dziś drobnica - potrzos, następny ptak lubiący trzcinowiska. Pospolity ptak, podobnie jak ja:mrgreen:
260.
Załącznik 120356
261.
Załącznik 120357
162.
Załącznik 120359
163.
Załącznik 120358
-
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
chyba w błotniakach :roll:
raczej w kaloszach:mrgreen::roll:
-
Super kadry, pięknie się prezentuje w tych trzcinach. Gratulacje
-
Piękne zdjęcia. Wszystkie!!!
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
....Jacek gdzie byłeś jak cię nie było. nie mów że zarobiony jesteś??
cieszą mnie wasze odwiedziny
tak trochę mnie przywaliła robota ale już się wykopuję :wink:
A Ty czasu nie marnujesz widzę i kolejne fajowe foty wstawiasz Miszczu ( tu lekki skłon ) :grin:
-
Piękne kadry, ujęcia i modele (błotniak i "drobnica") rzecz jasna.
Gratulacje i pozdrowienia.
-
Gratuluję, piękne zdjęcia :mrgreen:
-
Pamiętam jak kiedyś sfociłem potrzosa, to myślałem, że to wróbel:-) Zawodowo żeś tę ptaszynę sfocił, oj zawodowo!
-
Abir, gratuluję pięknej (jak zwykle) wrzuty! I 100 strony wątku :roll:
P.S. A te gwiazdy to cgyba z Wysowej :wink:
-
dzięki wszystkim za odwiedziny
Cytat:
Zamieszczone przez
yac
tak trochę mnie przywaliła robota ale już się wykopuję :wink:
A Ty czasu nie marnujesz widzę i kolejne fajowe foty wstawiasz Miszczu ( tu lekki skłon ) :grin:
coś trzeba robić, ile można pić:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Pamiętam jak kiedyś sfociłem potrzosa, to myślałem, że to wróbel:-) Zawodowo żeś tę ptaszynę sfocił, oj zawodowo!
no to dałeś czadu z tym zawodowstwem, daleko mi do niego. ale dziękuję za miłe słowo
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
...P.S. A te gwiazdy to cgyba z Wysowej :wink:
:roll:u mnie chyba są te same:-P ale czuję się jak Kopernik - mam cały nieboskłon w głowie:mrgreen:
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
...cieszę się, że zdążyłem jeszcze na koniec z kilkoma kadrami...
Przejdźmy od słów do czynów, więc chciałbym powiedzieć kilka słów:
Mój żywiciel znalazł w pawlaczu meblościanki Bieszczady kupionej na talony MM skierowanie na wczasy z FWP byłego Kombinatu Państwowych Gospodarstw Ogrodniczych MALINOWO Tczew. Więc dostałem je jako nagrodę i mam KANIKUŁY:mrgreen:. Są na szczęście jeszcze ośrodki które realizują takie skierowania, więc opuszczam was na kilka dni. Jadąc do Żytomierza będę słuchał oddziału zamkniętego, jednego z moich ulubionych bojsbendów.
Jako krajowy turysta nie zapominam o skarpetkach i sandałach, zostawię również odpowiedni wpis w damskiej toalecie, przywiozę do domu kilka kg obywatela więcej i będę jak tomi li dżons w ściganym. Wstydu nie przyniosę.:roll:
Po powrocie wezmę swoją zorkę 5 i zrobię kilka zdjęć. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o bumelancie z Tczewa i będziecie nadal odwiedzać mój wątek.
Podczas mojej nieobecności nie róbcie tego czego ja bym nie zrobił, czyli – nie róbcie głupot, bądźcie grzeczni, nie krzyczcie na dzieci, nie pijcie alkoholu na krechę – to niebezpieczne, wyłączajcie światło i nie wpuszczajcie obcych do domu.
Liczę, że nie zmarzniecie zbyt mocno beze mnie:mrgreen:
Pozdrawiam abir
Załącznik 120416
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
Przejdźmy od słów do czynów, więc chciałbym powiedzieć kilka słów:
Mój żywiciel znalazł w pawlaczu meblościanki Bieszczady kupionej na talony MM skierowanie na wczasy z FWP byłego Kombinatu Państwowych Gospodarstw Ogrodniczych MALINOWO Tczew. Więc dostałem je jako nagrodę i mam KANIKUŁY:mrgreen:. Są na szczęście jeszcze ośrodki które realizują takie skierowania, więc opuszczam was na kilka dni. Jadąc do Żytomierza będę słuchał oddziału zamkniętego, jednego z moich ulubionych bojsbendów.
Jako krajowy turysta nie zapominam o skarpetkach i sandałach, zostawię również odpowiedni wpis w damskiej toalecie, przywiozę do domu kilka kg obywatela więcej i będę jak tomi li dżons w ściganym. Wstydu nie przyniosę.:roll:
Po powrocie wezmę swoją zorkę 5 i zrobię kilka zdjęć. Mam nadzieję, że nie zapomnicie o bumelancie z Tczewa i będziecie nadal odwiedzać mój wątek.
Podczas mojej nieobecności nie róbcie tego czego ja bym nie zrobił, czyli – nie róbcie głupot, bądźcie grzeczni, nie krzyczcie na dzieci, nie pijcie alkoholu na krechę – to niebezpieczne, wyłączajcie światło i nie wpuszczajcie obcych do domu.
Pozdrawiam abir
Załącznik 120416
"Bardzo Cie polubilem chlopie...:)"
Milego wypoczynku, wpadnij kiedys do mnie na Madrasa, jak bedziesz lecial na zakupy do Oszoloma.
pozdroofka
-
FWP żyje :shock:
Na talony, to ja miałem buty do ślubu i obrączki.
A, i musiałem mieć zgodę na ślub wydaną przez WRON i jeszcze zgodę na wesele po 22.00
Alkohol się zrobiło własnym sumptem :mrgreen: Bałtycka była straszna :lol:
-
piękne te Twoje ptaki :) błotniaki są mistrzowskie :) pozdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
No i widzisz coś narobił??? Wyjechałeś i zimno się zrobiło... :wink::roll::???:
-
Fajne te ostetnie kadry. Wyróżnie 261. i 163 (tak na marginesie zjadłeś 100 numerów zdjeć ;-))