253
254
pozdr
Wersja do druku
356
357
358
359
360
361
362
363
pozdr
Depresja-356
Miejscówka fajna, obróbka mz trochę dyskusyjna. Całość na plus.
Wucet silnie elegancki. 358 i 359 też fajne, ale wolałbym ciut lżejszą obróbkę.
Dzieki za odwiedziny , w sumie to zmiekczenie detalu na 359 troche oslabia prace , moze tak
pozdr
Piękne zdjęcia a szczególnie 352, 353, 363.
Dzieki za odwiedziny
364
pozdr
O! remont widać Jakubowej drabinie potrzebny!
a z poprzednich ciekawe te, gdzie światło śledzisz, a i kibelek - materiał przedni, żeby tam jakieś zdjęcie fajne zrobić.
Dzieki za odwiedziny, staram sie nie powtarzac tematycznie , ale takie shadow story rzucilo mi sie w oczy wiec uwiecznilem
365
pozdr
Bardzo podoba mi się zdjęcie klatki schodowej.
Dzieki za odwiedziny , cieszy mnie ze komus sie podoba, dorzuce jeszcze jedno z niepozornej walacej sie chatki
366
pozdr
Klasyczne "urbexowe" hdry to nie do końca moja bajka, mozna czasem jednak coś fajnego wyłapać :) To ostatnie fajnie kubistyczne.
miejskie
367
pozdr
dzis kilka strzalow z otwarcia ulicy elektrykow ,
368
369
370
371
372
373
pozdr
Fajna wrzutka, z naciskiem na 2 pierwsze. A w ogóle to chyba Ci się toner czarny kończy w komputerze ;)
zwracam uwagę na dziewczyne z zegarem - fajnie - aczkolwiek odwróciłbym partie jasności ze wskazówkowego na nią ; )
Fajna wrzutka, widać działo się w weekend w Trójmieście! Elektrycznie.
Fajna wrzuta a szczególnie drugie zdjęcie z niej.
Dzieki za odwiedziny , Aga szarosc doslownie , Robert dzialo to sie dopiero bedzie http://www.streetwaves.pl , pozdr
Miło widzieć, że żyjesz w dobrej kondycji...;)
Jak zwykle fajne foty!
jeszcze dycham foty robie chociaz mniej wrzucam , pozdr i dzieki za odwiedziny
Ta graficzność ostatniego jedynie mnie zatrzymała.
To najostatniejsze też :)
376 i 375 mnie się bardzo podobaja, ostatnie też ok :)
Witam ,
378
pozdr
podoba się to zestawienie !!
lubię foty z wystaw
Witam i ja. Chyba pierwszy raz tu (a może nie...) Ciekawie, zauważasz to co większość nie widzi.
Pełna zgoda z poprzednikami :grin:
Dzieki za odwiedziny i dobre slowo , w zwiazku z jarmarkiem jak zwykle stoiskowe , zaczne od pierwszego z globaltici
379
pozdr
fajne !! dobrze przypozowane ;)
po opisie wnioskuję że będzie więcej także czekam cierpliwie
dziekuje za odwiedziny , ciesze sie sie podoba , dzis jedno z wczoraj ,postac zauwazona nagle i nie bylo czasu by sie do kadru przylozyc , ale chyba nie jest zle
380
pozdr