dzięki Panowie.
Robtor -Twoja wersja też fajna ale mi zależało żeby trochę mniej światła było :)
pozdr
a tak przy okazji pstryknąłem coś takiego :)
Wersja do druku
dzięki Panowie.
Robtor -Twoja wersja też fajna ale mi zależało żeby trochę mniej światła było :)
pozdr
a tak przy okazji pstryknąłem coś takiego :)
Fajne! :-D U mnie grozę szlag trafił:Załącznik 143748
z troszkę innego kadru udało mi się wyłuskać coś takiego z tą mroczną drogą do hadesu. o taki finalny efekt mi chodziło :)
Bardzo mi sie podoba.
Fajne, moim zdaniem lepsze jak ta pierwsza wersja, ale trochę za "gładkie" jak na moje gusta :mrgreen: . Ja lubię trochę szumu :)
dzisiejsza wrzutka pod znakiem natury. szybki wypad za miasto i oczywiście burza mnie złapała. coś tam jednak zdążyłem zrobić :)
Widać, że śniegu sporo było, bo trawa przyleżała.
Abądź fajnie wyszedł :)
Bardzo fajny pomysł ze światłem na drodze. Bardzo dobry zdjęcie ten Twój taki pstryk co zrobiłeś z gwiazdami.
Z drzewem bardzo dramatycznie.Niebo piekne.
A mnie się robal podoba :mrgreen:
To drzewko bardzo mi się podoba, pasuje centralny kadr, pasuje mi też obróbka. Proszę o więcej :)
zabawy z msn-202 w domowym zaciszu :) pogoda taka, że nie dało rady nigdzie wyjść więc trzeba improwizować. pozdr
głębia ostrości jest taka, że chyba tylko stakowanie mogłoby tutaj polepszyć :) popracuje nad tym... kiedyś :)
co do zaćmieniowych kolejne zdjęcie po spokojnej obróbce :)
Domowe eksperymenty fajne, najbardziej pierwszy i ostatni :)
Myślę, że warto by było, zrobić parę zdjęć według wskazówek robtora.
dziś taka delikatna wrzutka pod znakiem natury. pogoda super-wiosenna tylko światło troszkę za ostre. coś jednak zrobiłem. i robale już konkretne chociaż trzeba się nieźle namęczyć bo wietrznie lekko i na badylach trudno uchwycić :) pozdrawiam
Ten pierwszy jelonek..
Mucha poluje na pająka ;) :)
Ten pierwszy i drugi jelonek .. bardzo fajne jelonki :)
zdecydowanie jelonki, najpierw ten ostatni. widać, że cię wyczuł