Wanilia ma racje, przedostatnie lepsze. Taka babska zmowa:wink:
Wersja do druku
Wanilia ma racje, przedostatnie lepsze. Taka babska zmowa:wink:
aaa tam....
ide zobaczyc co robi mynameisnobody...
Wiesz co o tym myślę. :evil::evil:
A co robi? Bo tensknie... :(
EDIT:
K@czuś! ani mi się waż! :( :(
Przecie mozemy razem pojsc szukac i patrzec co i jak robi.
Bylem, widzialem i wrocilem.
Moze nie tak aktywnie jak poprzednio, ale postaram sie zagladac.
Nie bede sie rozpisywal, bo i po co? :) Wrzuce gniota lepiej:
215.
skłersy.
Jej!
Gdzie to?
Witaj k@czy :wink: Też się nie będę rozpisywać :wink: Jak zwykle świetnie.
O, jaki fajny motyw :) Pewnie masz więcej :)
Poszedles po gazetke do kiosku i tyle czasu cie nie bylo...:wink:
Gniot calkiem fajny. Taki strasznie kaczy :mrgreen: dawaj wiecej.
K@czy witaj ponownie :)
Fajne kolorki, ale jakoś te drzwi i dzwonek/alarm? mi nie pasuje na końcu (ale bez tego jest jeszcze gorzej ;P)
Stara gwardia wraca. Bardzo mnie to cieszy. :grin:
Bardzo fajnie wypatrzone miejsce, podoba się.
Cześć Kaczątko. Artist Ty mój.
Ładna mozaiiiiiika :D
Ja co prawda nie jestem laską ale też mi cię brakowało ;-)
Czekam na następne zdjęcia. Kafelkowce fajne :-)
WELCOME:wink:
Witaj k@czy. tęskniliśmy
Wszystkim laskom, jak i rowniez meskiej czesci dziekuje za cieple przyjecie z wygnania ;)
Przegladam troche zaleglosci i widze, ze calkiem niezle sobie dawaliscie rade beze mnie, co mnie bardzo cieszy :)
Bufetowa widze, ze zaczelas znowu wstawiac zdjecia- dobry drugi poczatek-oby tak dalej :)
Helmuth- na ciebie jak zwykle mozna liczyc- nie ukrywam, ze twoja koncepcja jest stanowczo bardziej dopracowana i pociagajaca.
Jolly tez sie przemogla i wrocila- ciesze sie bardzo (filtry nadal mi sie snia po nocach:) )
Masakra po wakacjach pelna sil i nowych zdjec- po prostu zazdroszcze :)
NightCrawler-witam i od razu plus za stopke ;) (cos nie moge, zasady sie zmienily?)
Rafal- niezmiernie milo mi cie widziec w moich skromnych watkowych progach :)
Grizz, Muminek, Drozdu, droplet, Forever_k3w, kowalikster- ciesze sie, ze was widze u siebie i dziekuje za dobre slowo- obiecuje wrzucic cos od czasu, do czasu, co mam nadzieje, zadowoli wasze gusta ;)
Dzięki k@czy za próbę - też mam problem z rozdawaniem plusów ostatnio (chyba za wąskie grono które zasłużyło się zrobiło - ale pytałem Grizza i podobno nic się w tej kwestii nie zmieniło).
Cieszę się że Cię "widzę" i mam nadzieję, że nadejdzie kiedyś ten czas, że "mi wyjaśnisz" ;)
Yeahhhhhh! K@czy wrócił :grin::roll: No te se będziemy znowu pitu, pitu :-P
No dobra :)
To od ktorego pitu pitu zaczniemy? Obgadujemy ludzi czy ich kiepski gust ? ;)
A tak na powaznie- to srodek tygodnia, moje wrazenie, czy malo cos sie dzieje....?
(w miedzyczasie gniot nr 216)
Zosia
godzina szósta... minut czterdzieści ;)
Całkiem przyjemny ten Twój "gniot".
Cichaj tam... zegarek się spieszy to i tekst zmieniono ;P
Chciałabym mieć w szufladce takie gnioty :grin:
Kokiet :mrgreen:
Bardzo przyjemne wnętrze i wewnętrznie kłóci sie z moim wyobrażeniem odjazdu rezerwistów. Swoją drogą bedę śledził bo też chcę poznać def kokieta.
Oj tam podstęp... ja?? Skądże! :D
No kokiet, kokiet... jakby tu wyjaśnić co miałam na myśli... Lekkie, filuterne puszczenie oka poprzez nazwanie swego dzieła "kolejnym gniotem".
Ostatnie zdjęcia świetne (szczególnie 215), fajnie że wróciłeś...:wink:
Pozdrawiam
Aaaaaaaaaaaaaaa... ale to przeciez nie jest moj pierwszy gniot, wiec wszystko sie zgadza https://forum.olympusclub.pl/images/icons/icon10.gif
Gniotek, cud miód i orzeszki jak ktoś nie ma alergii :mrgreen:
k@czy ->Fajnie żeś się wybudził se snu zimowego ( nie wiem czy k@czy'lce zapadają w takowy) będzie ożywienie forum i koniec apatii .
Pozdrawiam
No coś Panie kolego k@czy vel kokiet... :mrgreen: Chciała bym takie gnioty produkować :wink:
Ładny ten "gniot". :)
Dzieki za wizyty i wszelakie komentarze- radujecie mnie niezmiernie i wprawiacie w (czasami zbytnie) zadowolenie ;)
No to kokietujemy i gnieciemy dalej - a co tam ;)
217.
mol fortepianowy...
Wada kompresji - jakieś piksele włażą w kadr.
Ocena w galeryi.