Nie widzę ostatniej foty.
Wersja do druku
Nie widzę ostatniej foty.
Ja widzę, przyjemna ale nie powala.
Za to "Osa" jest świetna. Dawnych wspomnień czar ;)
PS
Ale to chyba nie osa, jakiś nowszy skuterek.
Fake!
Moja opinia na temat Twojego zdjęcia 108 dotyczyła tylko tego co przedstawiłeś w kadrze. Stanowczo odcinam się od popierania takich zachowań. Jednak myślę, że te malunki spowodowały, że powstało to zdjęcie. Skuterek świetny i pięknie sfocony, zachowania pary w tramwaju nie skłaniają do głębszej refleksji.
Teraz widzę. Podoba mi się, choć wolałbym BW.
Rocco- my mieliśmy swojego "komara" choć w l. 60. była i "osa" polskiej produkcji, jeżeli się nie mylę
Wiejo- odnośnie fot. 108 domyślałem się Twojej intencji ale wyraziłem swoje jasne stanowisko, aby nie było niedomówień
Rafał- dogodzić Tobie trudno:)
112b- Na zakręcieBW
Rafał- coś w tym jest. Podoba mi się Twój opis rzeczywistości, tej ulicznej i nie tylko. A szczególnie ukazywanie tej marnej strony życia, która ma też swój urok i jest do bólu prawdziwa.
No problemo! Avatar mogę zmienić na Marilyn Monroe, Marlyn Manson lub Marylę Rodowicz, do wyboru, do koloru:grin:Cytat:
ps.
Szkoda, że nie jesteś blondynką z dużymi, niebieskimi oczami...
Ciąg dalszy z życia tramwajowego:
113. Look
"Na zakręcieBW" mi leży chociaz to chyba nie prawdziwe BW?
Bichromia jakaś?
rocco- "Na zakręcieBW" powstało w wyniku zabawy z filtrami (już nie pamiętam jakimi). Bichromię testowałem kiedyś, lecz w pamięci mam zapisane, że ona jest dobra do dużych formatów drukowanych.
114. Bez trzymanki