Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Dziękuję za dobre rady i z przykrością muszę stwierdzić że trudno będzie mi wrócić w te miejsca (przynajmniej podczas tej wizyty), ponieważ naszym czasem steruje mała Laura... a ja nie znam Niemieckiego i bałabym się sama podróżować po Berlinie... Przydał by mi się polskojęzyczny, cierpliwy i wyrozumiały przewodnik. Szczytem szczęścia było by gdyby to był ktoś kto zna się na fotografii i udzieliłby mi cennych rad...
---------- Post dodany o 18:39 ---------- Poprzedni post był o 17:42 ----------
#38 Tak się bawię... :)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Słońce świeci a niebo zachmurzone... ciekawe... tu można popracować nad tym...
No zobacz Krakman jaka ta natura dziwna... Czasem nawet deszcz pada i słońce świeci :grin:... Ja natomiast wyszukuje takie anomalie właśnie po to by wam je pokazać... bo to naprawdę interesujące zjawisko.
Pozdrawiam BE :grin:
Odwiedzasz kolezanke,przyjaciolke.Dawno zescie sie nie widzaly.Poplotkujcie,pogadajcie,poopowiadajcie...o facetach,o kochankach o....Robienie pstrykow nie musi Wam w tym przeszkadzac.
Mirek54 Wymieniłeś wszystkie poruszane przez nas tematy...:) Wyczerpałyśmy je w pierwszy wieczór a w zasadzie to w pierwszą noc... Więc chyba nie było tego aż tak dużo albo widujemy się dość często...:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Wymieniłeś wszystkie poruszane przez nas tematy...:) Wyczerpałyśmy je w pierwszy wieczór a w zasadzie to w pierwszą noc...
Mnie nie chodzi o to , ze opowiadania ma byc na miesiace(rozrywkowe zycie).Nie nie.Tego na mysli nie mialem.Chodzi mi o to,ze idac focic na miescie potrzeba spokoju,swiatla,czasu,oczekiwania na odpowiednie swiatlo i moment.Przyjaciolka z dzieckiem na przyslowiowym karku i co chwila -chodz idziemy, nie idzie w parze z fotami o ktorych tubylec powie,ze chcialby tam mieszkac patrzac na foty.
Idac na ogrod focic nie mysle o kolegach,podlewaniu,zonie,jedzeniu,kawie...mimo,ze to wszystko jest .Robie foty.Albo ide na ogrod bez aparatu.
Po prostu nie rob tak jak toto na zdjeciu co uchwycilas.Tam na nim dokladnie widac-O czolg,a jaka lufa-pstryk i mam fote.Nawet nie przystanelo toto.
No to dostało mi się po łapkach... :)
a co do zdjęcia z czołgiem to się mylisz... Zrobiłam mu mnóstwo zdjęć i bynajmniej nie ze względu na lufę tylko na paski tkanin prawdopodobnie symbolizujące albo nawet i pochodzące z pasiaków...
Co miałam nadzieję że zobaczą i inni...
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
a co do zdjęcia z czołgiem to się mylisz...
No przecie widze,jak zrobilas fotke z czolgiem w tle.Na tej fotce ktos tam w biegu ,komórka chyba ktos se foci tego czolga nawet nie zatrzymujac sie.Wlasnie o takim foceniu w locie pisalem.Przypatrz sie fotce nr 38.
aaaa.... to ja źle zrozumiałam...
---------- Post dodany o 23:01 ---------- Poprzedni post był o 22:57 ----------
Bo "mój" czołg to zdj #32... (str 22) i szczerze mówiąc to bardzo je lubię :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
aaaa.... to ja źle zrozumiałam...
---------- Post dodany o 23:01 ---------- Poprzedni post był o 22:57 ----------
Bo "mój" czołg to zdj #32... (str 22) i szczerze mówiąc to bardzo je lubię :)
Tylko teraz nie napisz czasem,ze nie widzialas tego "latawca"fotografujacego czolga
A moje jak narazie to te z dzieckiem na pierwszym planie.Nadaje sie na plakat wyborczy jakiejs partii,tlo i dziecko razem robi temat.Ale nie bede sie wymadrzac.