1 załącznik(ów)
Odp: Spacerowe ciekawostki - wątek zbiorowy
Taki zestaw pojazdów spotkałem w Moszczance nieopodal granicy z Czechami. Dla tych co snili o Jawie kiedys, to istny czar wspomnien.
A dla pozostałych pod rozwagę - taki motocykl z silnikiem 250 cm sześciennych bez trudu osiaga 100 km/h. Jakie wtedy obroty uzyskuje kolo przyczepy? ;-)
Motocykl jak motocykl, ale ta przyczepka to szczyt myślenia. :grin:
Ciekawe czy konstruktorzy długo nad takim rozwiązaniem myśleli.
Bardzo pomysłowa i przydatna ta przyczepka.:grin:
Jak będzie może ktoś w okolicy Mysłowic to może wpaść jednocześnie do klubu muzycznego jak i na dyskotekę. Lokal nie jest może pierwszej klasy. :wink:
Szedłem sobie uliczką to pstryknąłem fotki dyskoteki.
Bardzo interesujące miejsce...:) Zapewne przesiadują tak miejscowi uliczni mieszkańcy... szkoda że ich w tej chwili nie było...
8 załącznik(ów)
Będąc ostatnio w Oświęcimiu , spacerowałem sobie nad rzeką , I w pobliżu zobaczyłem siłownię :grin:
Może nie jest to dla każdego ciekawostka , no ale ja zrobiłem kilka fotek siłowni .
Załącznik 94331 Załącznik 94332 Załącznik 94333 Załącznik 94334 Załącznik 94335 Załącznik 94336 Załącznik 94337 Załącznik 94338
Niedaleko mnie w Radzionkowie zrobili podobną. Codziennie jest oblegana :)
1 załącznik(ów)
Z urlopowego spacerku po Włodawie
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Będąc ostatnio w Oświęcimiu , spacerowałem sobie nad rzeką , I w pobliżu zobaczyłem siłownię :grin:
Może nie jest to dla każdego ciekawostka , no ale ja zrobiłem kilka fotek siłowni .
u mnie w mieście jest takich kilka, i patrząc na frekwencję - chyba sie przyjęły