Odp: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Tak serio, to wolę jednak te mniej cz-b a bardziej czarno-szaro-białe. Są bardziej delikatne, co mi odpowiada. Ale to tylko MZ.
Pozdr
Jak na to, co zwykle robię, to bardziej eksperyment graficzny ;) Ideałem wydaje mi się takie fotografowanie, by jak najmniej postprodukcji było potrzeba.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Teraz to już tylko kontrast :)
A potem tylko zostanie focenie przez przykrywkę hihi :). Taka fajna graficzna lomografia wyszła - podoba mi się ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Jak na to, co zwykle robię, to bardziej eksperyment graficzny ;) Ideałem wydaje mi się takie fotografowanie, by jak najmniej postprodukcji było potrzeba.
Święte słowa, dlatego czasem korzystam z filtrów Olympa, co by osiągnąć efekt a się nie napracować ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Święte słowa, dlatego czasem korzystam z filtrów Olympa, co by osiągnąć efekt a się nie napracować ;).
Ale ja nie przez lenistwo, coby się nie napracować. Napracować się przedtem, żeby nie robić tego potem :)
---------- Post dodany o 21:52 ---------- Poprzedni post był o 21:51 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
A potem tylko zostanie focenie przez przykrywkę hihi :). Taka fajna graficzna lomografia wyszła - podoba mi się ;)
Ja wiem, że akurat u Ciebie znajdę zrozumienie w temacie przeróbek ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Ale ja nie przez lenistwo, coby się nie napracować. Napracować się przedtem, żeby nie robić tego potem
Ja chyba mam odwrotnie ;)
4 załącznik(ów)
Odpoczywamy od szarości. Dzisiaj zapraszam do bardziej kolorowego niż zazwyczaj miejsca :).
49. Załącznik 78233 50. Załącznik 78234 51. Załącznik 78235 52. Załącznik 78232
Wesołej zabawy! :grin:
Bardzo fajne jako całość.
Pozdr
3 załącznik(ów)
Coś mi się widzi, że kolorki nie bardzo Wam podeszły... :mrgreen:. Wobec tego na dziś propozycja inna - to, co błyszczy lub się świeci czyli odrzucone z blikowiska:
53. Załącznik 78483 54. Załącznik 78482 55. Załącznik 78481
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
PaniNikt, kolorki podeszły, tylko Ty wyprzedasz epokę, a my tkwimy w czasach fotek cz-b ;).
---------- Post dodany o 19:31 ---------- Poprzedni post był o 19:30 ----------
1 i 3 najbardziej zmysłowe, 2-ka - coś mi z ostrością nie halo...