3 załącznik(ów)
Odp: Zima - nasze zdjęcie
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Tylko jedno? Zdaje się, że w Gorlicach też nie było dzisiaj słońca. Chociaż raz sprawiedliwie (w 3M szaro,buro i ponuro).
Pozdrawiam.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
No i na zachodzie też bez zmian :(
No dobra, prawdziwa zima :-P Zdjęcia w południe robione. Szarość - kolor nieba autentyczne.
Załącznik 79241Załącznik 79242Załącznik 79243
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Szarość - kolor nieba autentyczne.
I ta szarość w moim odczuciu "spłynęła" z nieba na cały krajobraz. Ale widoczki śliczne. Pierwsze bardzo.
Kurde,ze sie wetne,troche za duzo szarosci w szarosciach.Moze troche mniej jej da jej wiecej w sumie.O tak moze????Załącznik 79244Jak "byco"albo by co to mnie juz nie mo.
Cytat:
Zamieszczone przez
MCR
wspaniałe widoki:)
szaro jest i u nas, na foty czasu nie mam... dopiero co z roboty wróciłem... Bogdan fajna u Ciebie zima nie to co miejska...
Cytat:
Zamieszczone przez
fanka11
wspaniałe widoki:)
Wklejka z FAQ Forum:
Nowe 8. Cytowanie innych postów
Cytując post, który zawiera wiele zdjęć, prosimy usunąć fotografie z cytowania. Ułatwia to przeczytanie wypowiedzi oraz przeglądanie forum na urządzeniach mobilnych.
Cytat:
Zamieszczone przez
Ola_Olga
Wklejka z FAQ Forum:
Nowe 8. Cytowanie innych postów
Cytując post, który zawiera wiele zdjęć, prosimy usunąć fotografie z cytowania. Ułatwia to przeczytanie wypowiedzi oraz przeglądanie forum na urządzeniach mobilnych.
Dla mnie wiele to co najmniej 47.No czasem juz 46:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Dla mnie wiele to co najmniej 47.No czasem juz 46:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Zdążyłeś w ciągu 5 minut majtnąć suwaczkami po Bodzipowym zdjęciu, pójść na spacer i po raz kolejny doprowadzić mnie do łez. :)
zima wszędzie ładna. Ale widać po naszych zdjęciach, że słońca brakuje w całym kraju. Przydałoby się -15C i piękne słoneczko i niebieskie niebo.