Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
143. "Polskie Drogi" :)
Uuuu Panie CzaRmaX - co to ma być, żadnego zawijaska, powalonej kolorystyki czy choćby domalowywanek - co Ty sobie wyobrażasz? że będziesz robił zdjęcia jak Rafał Czarny, Broda czy Bufetowa? Ja to mówię Tobie i Twojemu aparatowi - "nie idźcie tą drogą" :) :) :) :) :) :) :)
1 załącznik(ów)
Jan_S no sorry resory ale: pierwszy plan jest rozmazany i czymś jeszcze potraktowany, zdjęcie w oknie składa się z dwóch zdjęć tzn. z drogi i tej wierzby po lewej (są ze sobą złączone) więc proszę Cię bardzo nie zarzucaj mi, że nie użyłem żadnego efekciarstwa :-P :)
Ale specjalnie dla Ciebie biorąc pod uwagę panującą aurę na zewnątrz efekciarski letni kwiatek okrąglaczek :)
144.
Załącznik 76703
144.
Chłopie marnujesz swój talent, powinieneś projektować bańki (gdzieniegdzie zwane bombkami) na choinkę :)
ps. dzięki za objaśnienia do 143. teraz już jestem spokojny o rozwój Twojej wrażliwości artystycznej
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
... czy to z zachwytu czy z powodu wymiocin :D
I co Cię tak cieszy? :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
143. "Polskie Drogi"
Załącznik 76694
Wklejka?
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Wklejka?
no właśnie podobno wklejka, a ja się nie poznałem, no kompromitacja
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
I co Cię tak cieszy? :roll:
Bo lubię hihi :D:D:D:D
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Wklejka?
Tak i to z dwóch zdjęć - drogi i tej wierzby po lewej. Co prawda ta wierzba też stoi przy tej drodze ale w innym miejscu ale jakoś pasowała mi aby ją dokleić :)
1 załącznik(ów)
Jan_S jako, że Twój nick jakoś od początku kojarzy mi się wielce świątobliwie i nie wiem czemu tak mi się kojarzy oraz
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
no właśnie podobno wklejka, a ja się nie poznałem, no kompromitacja
to teraz aby zachować porządek rzeczy będzie świątobliwie i z przeróbką bez dwóch zdań i bez kompromitacji ;) :)
145.
Załącznik 76716
a co jest przerobione ? bo nie kojarzę, wszystko takie nieostre...
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
a co jest przerobione ? bo nie kojarzę, wszystko takie nieostre...
No i to jest zagadka bo nieostre jest już aparatu i tego nie przerabiałem chociaż myślałem, że może ktoś się złapie hihi :)
No dobra nie będę taki - przerobiłem kolory nieba :)
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No i to jest zagadka bo nieostre jest już aparatu i tego nie przerabiałem chociaż myślałem, że może ktoś się złapie hihi :)
No dobra nie będę taki - przerobiłem kolory nieba :)
Uff, to dobrze że tylko tyle bo już myślałem że chcesz obrazić moje uczucia religijne :)